Zeynepct Şırnak çıktı bize size nereler çıktı ? Şırnak da olanlar nasıl oralar ev durumu falan biraz bahsedermisiniz ?
Aycaktas Zeynepct bizede şırnak beytüşşebap çıktı ev götürülmez diyolar doğrumu ya kafayı yicem biri 37 günlük biride 1 buçuk yaşinda kızım var
Diloss_14 Zeynepct polisler de açıklandımı acaba aynı anda acıklancak diyorlardı eşim sporda cevap vermiyor biz Mardin yazmıştık
Zeynepct Diloss_14 eşim büyük ihtimalle açıklanmıştır diyor bizim ilk tercihimiz çıktı ilk doğumuz birde sizin ?
Diloss_14 Zeynepct bizimde ilk doğumuz ilk tayin genelde ilk tercih çıkar diyorlar 2. Olarak da Siirt yazmıştık hayırlısı inşallah İstanbul’dan gidiyoruz biz siz nerden gidiyorsnz
S1907 cihangirinannesiii benm eşim yüzbaşı onlarda açıklanmadı ama normaldede hepsi aynı anda olmuyo zaten,jandarma felanmı eşiniz
Burcuuuuu Diloss_14 si bakirkoy meydanını biliyorusunuz öyle mi caddesi var çok gzuel bı yer tüm imkanları var bazen doktor konusunda yetersiz kalabiliyorlar ben ilcesindeuom ilçesi de güzel ama.siirt gerçekten çok gzuel bi yer
KaranimM1 Diloss_14 Siirt çok güzel bir yer, öyle anlatıldığı gibi değil. Her türlü imkanı da var bayağı gelişti. Hakkınzda hayırlısı olsun
Diloss_14 Burcuuuuu hiç bilmiyorum valla çalışma saatleri güzel diye yazdık biz korkuyordum içim rahatladı şimdi 🥹
Diloss_14 Zeynepct İstanbul’dan gitmek daha zor sanırım benim için öyle en azından her imkan var hastane vs ya🥹