Esku Kızlar yumurtlama zamanından sonra kasık ağrılarım oldu böyle batma felan dedim kist mi var acaba diye idrarım geliyo az bişe de karnım ağrıyor şimdi de değişik bi karın ağrım var iki gündür de başım ağrıyor nedensizce böyle belirtileri olan var mı
Hande1nur Esku canim bu belirtiler hamile olmayan bir kadin da da oluyor bu şekilde kim senin hamile olacagindli bilsin,Bilemeyiz hamilemisin değil misin,yarın test yap sen
Patito__ Esku bende birebir aynı şeyleri yaşıyorum daha adetime 10 gün var ama kasık ağrım catlamadn sonra devm edior acaba bu şekilde devam eden varmı merktayim bnde ama olablr diyede dusunuorm bnlr net belrtiler değil bnce
Esku Patito__ evet net değil herkesde de farklı şeyler oluyor ümitlendirmek istemiyorum kendimi ama acaba neden diye de soruyorum kendime sürekli
Patito__ Esku yani çok net belirtiler adetime iki gün kala olmstu öncesinde de belrtiler yasamstm ama diğer aylarda da olablck şeylerdi sdce kasık batmasi farklıydı ama tabi insan herşeyden umitlenior
ozg011 Adetime benimde 5 gün var kasıklarım belimde ara ara ağrı oluyor sizce hamile miyim 🤰 ay inşallah 🙏