Kızlar 12+1 haftalik hamileyim başından beri progestan 200 mg fitil olarak kullanıyorum ilk başlarda kesede hafif düzensizlik vardı o yüzden kullanıyorum ama 5. Haftada geçti düzensizlik şuanda hersey olmasi gerektiği gibi çok şükür bebgimin gelişimi eli kolu suyu kese şekli sağlığı herseyi yerinde ikili testimizde temiz çıktı ama öylesine progestani kullanmaya devam ediyordum bugun kahverengi akıntı oldu birazcık yoğundu özel kontrolluyum doktoruma mesaj attım git gide artarsa gel dedi artmadı azaldı şuan çok az var ama ben yine gorur görmez doktora gittim yine hersey yolundaymış kanama alanı açıklık kesede bozukluk vs hicbirsey yokmuş bebişimiz çok sagliklıymıs doktoruma progestanı koyarken girişi yanmaya başladı artık doktorum da progestan olmuştur büyük ihtimal progestani kes kullanma dedi 3 aylik oldun bebekte sağlıklı kullanmaya gerek yok dedi progestan Bi müddet sonra rahmi yumuşatiyormus ve çok hassas oluyormuş o yüzden olmuş dedi başına böyle birsey gelen var mı şuan akintim çok az nokta gibi ama progestani kesmek doğru mu bilemedim ki