Evremanne Doktor elevit gynoferon ve osteo formula verdi 17. Haftamdayım bunların yanında tiroid hapım ve progestanımda var özellikle elevit ve gynoferon u ne zamanlar kullanıyosunuz spktor söyledi ama unutkanlık başladı eczacı eşime eleviti günde 1 tok demiş gynoferonu da çay kahve süt ürünleriyle arasında 2 saat olmalı günde 1 demiş yani o da tok osteo formula takviye zaten gece alsam mı diyorum magnezyumda var ya kramplara iyi gelir diye kullananlar varsa bilgi verebilirler mi ne şekilde kullanıyorlar ?
snmtncr Evremanne canim gynoferon ac icilmesi lazim ya kahvaltidan 1 saat once ya da kahvaltidan 2 saat sınra sabah icilmesi ozellikle oneriliyor. Bende kullaniyorum kahvaltidan 1 saat once ictigimde mide bulantisi falan yapmadı.
bikucukbalik Gynoferon kahvaltıdan yarım saat önce içilmeli dedi doktorum bana. Elevit de tok karnına. Ben akşam yemeğinden 1 saat sonra falan içiyorum. Diğer hapı kullanmıyorum sadece bu ikisini kullanıyorum. Kabızlık yapıyor yalnız bilgin olsun. Doktoruma ben bunu söyleyince iki hapı ayrı günlerde iç o zaman dedi. Yani bi gün gynoferon bi gün elevit.
Evremanne Sabah aç karna tiroid hapımda var o zaman alarmı kurup gynoferonu erken içer geri yatarım 2 saat sonra kalkar tiroid hapını içerim öğlen tok karna osteo formula akşam yemeği sonrası elevit ... valla sağolun kafam iyice karışmıştı hepsi de vitamin ağırlıklı olduğu için kilo artışı çok olan oldu mu peki
Miss Herkes gynoferroyu sabah yutuyor doktor bana ikindi zamanı yut dedi yani saat 3 4 arası iki öğün arası olduğu için çünkü yakin zamanda sut ve sut ürünü tüketmemiş olmmam gerekirmiş
bikucukbalik Ah elevit ve gynoferon. Başımın belaları.. kabızlığımı,açlığımı,doymak bilmeyen iştahımı kendilerine borçluyum🤬