leyli444 Kızlar meraba nasıl sabır ediyosunuz benim bebeyim 30 haftalık doğuma daha 9 10 hafta var geçmiyo gümler ne yapa bilirim bi öneri verin😭
Diloss_14 leyli444 bir bakmışsın doğum gelmiş kendini meşgul edicek şeyler bul hamileliği kafaya takma bence son zamanların keyfini çıkar eşinle vakit geçir
Ozge leyli444 ben de 29um hazırlıklara uğraşa uğraşa günler geçiyor. Son haftalarda sıkılabilirim ama 😂
Yaseminf leyli444 ben de biran önce kızıma kavuşmak istiyorum zaman su gibi aksın gitsin istiyorum gerçekten zaman geçmiyor 29 dayım daha
Ozge leyli444 bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim bu hafta. Eksikleriyle uğraşıyorum bir yandan. Dolabını düzenliyorum. Bir yandan hastane çantasına ne konulur onlara bakıyorum. Evin detaylı temizliğine başlayacağım ağırlaşmadan
Sehrbnon12 leyli444 kız biz 10 haftalık olduk ee bizim daha ikizlerimle 28 haftamız var biz nasıl dayanalım ya😂😂😂
brfns leyli444 biz 35 hafta olduk. Çalıştığım için o kadar hızlı geçiyor ki geceler hariç 😒 düşününce zaman daha da yavaşlıyor düşünmemeye çalış 😊
Atak66 leyli444 ay bende çok bunaldım ya ben de 34+ 2 oldum çok aşırı sıkıcı hiç rahat değilim ilk mi sizin ki de ?