bsnrd Kızlar 120cc 90cc kaç saat arayla veriyorsunuz.kizim uca ylik meme de veriyorum mama da 90cc de içiyor 120ccde.
Dilara95 bsnrd her bebek farklidir canim ben o aylarda 90-120 arasi degisiyodum 120 icip kusmuyosa 120 devam et
Esmaonur bsnrd benim bebek 35 günlük 60 cc içiyor. Sizinki üç aylıksa kusmuyorsa 120 içer bence. Mama verdikten sonra doktorum en az iki saat anne sütü verme demişti mamayı hazmetmesi daha zor oluyor diye. İlk bir ay o şekilde yaptım. Şimdi 30 cc verip aranmaya devam ederse meme veriyorum o şekilde ilerliyor. Doyana kadar mama vermiyorum
bsnrd Dilara95 evet degisiyo.kac saat arayla mesela veriyodunuz.cok vermekte istemiyorum.doysun istyrm.meme de emiyor tabi ama mama nedir sizin🤗
Dilara95 bsnrd canim benimki sirf mama aliyodu 2 saatte bir iciyodu o zamanlar bazen 3 saat oluyodu degisiyodu yani 🥰 suan 9 aylik bi sabah icer bide gece yatarken gun icinde ek gida alir 😍 bide meme de aliyosa bence 90lik ver kusma cok olur yoksa
bsnrd Esmaonur benmki de emzir sonra mama ver ne kdr içerse ddi bende öyle yapıyorum🙂sütüm az zaten ya çok ckmiyor gibi tesekkrler 🙂