sinemkiz Merhaba canlarim, bugün doktor kontrölünde bebegimin 1 hafta önden gidiyormus gelisim olarak böyle sorunlri olanlar oldumu aranizda? Riskli bir durum mu? Yani 11 haftaligim ama 12 haftalik gelisimi varmis yorumlarinizi bekliyorum:)
Bebetooooooooooo sinemkiz merhaba ben de 11 +2 yim ama dün doktor 12+5 olduğumu 1 hafta ileride olduğumu söyledi. Herhangi bir sıkıntı teşkil ediyor mu dedim hayır dedi. Ebe arkadaşıma da sordum 1 hafta ileri 1 hafta geri oluşu sıkıntı teşkil etmez demişti.
Kubrailkan Benim genel olarak öndeydi. 2 hafta ileri geri olunca doktorlar çok önemsemiyor.🙏💕 Yalnız Son haftalarda kilo olarak haftasını geçmişti bebeğim. Doktorum normal olmayabilir demişti. Sonra yeniden haftasını yakaladı normal doğumu bekledik. Normal dogum Olmadı gerçi de benden dolayı olmadı yani🙏😬
sinemkiz Kubrailkan 💓💓öncellikle bebeginiz hayirli ugurlu olsun :)))) ozaman korkmama gerek yok ama dediginiz gibi belkide sorun olur son zamanlar :( ama inshallah olmaz
sinemkiz Bebetooooooooooo ayy süper cooook sevindim tsk ederim :) inshallaah sagsalim kucagimiza alalim