Fatos18 Kızlar merhaba progestan hap fitil olarak da kullanıyor mu yoksa fitili başka mı? Doktorum ister ağızdan al ister fitil olarak kullan dedi ama prospektüs e baktığımda sadece oral yolla alınır diyor
Annesininportakali53 Fatos18 fitil olarak ta kullanılıyor hatta fitil olarak kullanmak daha etkili ve yararlı 🥰 ağızdan alınca çok yan etki yapiyor
Marblingg Fatos18 tek urun iki yolla kullaniliyo arkadasima yan etkisi coktu doktorda asagidan koy ozaman dedi oyle kullandi ayni urun
Yagmur-35 Fatos18 fitil olarak kullan canım ağızdan aldığın zaman yan etkisi oluyor biraz bende kullanıyorum günde 2 kez kullandıktan sonra yarım saat max 1 saat uzan kalkma
Fatos18 Annesininportakali53 tamam çok teşekkür ederim ağızdan alamıyorum zaten doktorum da bu şekilde söyledi de acaba yanlış mı anladım diye tereddüt etmiştim
Fatos18 Marblingg çok teşekkür ederim doktorum da aynı şekilde söyledi ama içeriği okuyunca kafam karışmıştı
Fatos18 Yagmur-35 ben hap atamıyorum zaten midem kaldırmıyor o yüzden fitil olarak kullanılmasına çok sevindim. 15 haftalığım hiç kanamam olmamıştı şimdi oluyor :(
Merve_tna Fatos18 fitil olarakta kullanalirsin ben ilk ağızdan kullandım bende baş dönmesi halsizlik yapmaya başlamıştı bende fitil olarak kullandım bu yüzden
Fatos18 Yagmur-35 daha önce olmuş muydu sizin? Yani üç ay hiç olmadı en riskli dönem ama olmamıştı şimdi olunca anlam veremiyorum. Bebek iyi çok şükür bir de benim pıhtı şeklinde kan geliyor çok korkuyorum :(
Yagmur-35 Fatos18 evet 1 ay önce yine olmuş bu hafta yine oldu iğne vuruldum 5 gün boyunca iğneyi bıraktık şimdi yine başladı bugün 😞
Fatos18 Yagmur-35 benimde salı gece kanamam oldu Çarşamba iğne oldum o gün olmadı perşembe akşamı tekrar kanama oldu umarım yaşamayız tekrar