Deniz_20 Hilalkl yanliş da biliyor olabilirim ecrin nin anlamı ücret demek efsun nun anlamı büyü demek diye biliyorum
Serife_dgm12 Hilalkl kızım olsaydı bende efnan koymayı düşünüyordum anlamı çok güzel. Cennetteki güzel gözlü kız 👧🥰
Caglaasya Hilalkl efsun isminin konulması önerilmiyor büyü demek sihir demek bence konulmaması daha iyi
ilaydaelcinn_1 Gizemyakar Niye iyi gelmesin kız, anlamı çok ama çok güzel 🌸 Yasin suresinde de geçer. 🤔
zeylifestyles Gizemyakar ay kesinlikle kuzenimin kızının adı Ecrin tövbe estağfurullah çektirercek bir çocuk. Bıçak çekmiş daha birinci sınıfa gidiyor. Yetiştirme tarzı vs değil kardeşi iki yaş küçük melek gibi ama o şeytan gibi tobe tobe 😂
Gizemyakar ilaydaelcinn_1 yani şuan tam olarak neden iyi gelmediğini hatırlamıyorum ama, benim kuzenimin adı da ecrin 1 yaşından sonra sağlık sorunu oluştu şuan 11 yaşında hâlâ hasta.
ilaydaelcinn_1 Gizemyakar kıyamam , çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah 🤲🏻🌸 benimde kuzenimin adı Ecrin 12 yaşında. Gayet akıllı zeki bir kız ama çok huysuz ve çok dikbaşlı.. 🙃
Aysecik96 Ecrin isminde kimi gördüysem aşırı huysuz ve yaramaz oluyolar , efsunun anlamı iyi değil büyü diye biliyorum en güzeli EFNAN