RukenayazZ12 30 haftalık hamileyim ve karnım aşağı da gibi bunu farkeden bı kaç kişi öldü erken doğum olur diyolar benim gibi başına gelen var mı ?
KBTd RukenayazZ12 erken değil de doğumu kolay olur diyenleri duydum genelde. Çevremde de vardı ve hiç sıkıntı yaşayan görmedim bence doktorundan başka kimsenin ne söylediğini çok umursama :)
tazebiranne_hg04 RukenayazZ12 o haftalarda karnın aşağı inmesi çok normal. Ağzı olan herkes konuşuyor. Bebeği çok aşağıda olup sağlıklı vaktinde doğum yapan tanıdığımda var. Doktorunuz sorun yok diyorsa milleti takmayın
Esmaonur RukenayazZ12 benim göbeğim çıktığından beri herkes aşağıda erken doğurursun diyordu ama ne erken doğurdum ne de erken doğum riskim vardı. 38+0da sezaryen doğum yaptım. Valla kimseyi dinleyip canınızı sıkmayın insanlar sadece konuşur
ZMM8888 Bnm ilk gebeliğimde banada her gören göbeğin inmiş erken doğum olucak diye morelini bozuyorlardi sanki doktordan daha iyi biliyorlar onlar🤦. Çok şükür erken doğum falan yapmadım boyunuz kaç acaba uzun boylularda öyle görünüyormuş
Aliyegunes Benim hep aşağıda karnım aşağıya doğru sanki ama banada sana öyle geliyor diyolar bilmiyorum valla
Senorita Sayımız o kadar çokmuş ki aynı yorumu 30. Haftadan beri alıyorum. Doktorunuzdan başka kimseyi dinlemeyin elalemin gözünün gördüğüne değil ultrasona bakan doktorun dediklerine kulak asmak lazım🤨