Kardii Kızlar meme ucu çatlağı için bi karışım krem gibi hafif katı ve krem kutusunda muhafaza edilebilirmiş. Ama emzirdikten sonra göğüsünüzü temizleyip kurutmak gerekiyormuş muhakkak bebeğimiz emerkem karışımı yese bile zararı yokmuş hocanın kendisi söyledi ve kendide yedi tarifi veriyorum MEME UCU ÇATLAĞI KREMİ 30 ml SHEA CEVİZİ YAĞI 1 ÇAY KAŞIĞI SARI KANTARON YAĞI 1 ÇAY KAŞIĞI ALKOLSÜZ SIVSIVI PROPOLİS Bu üöünğ karıştırıp krem kutusunda muhafaza edebilirmişiz buzdolabına koymaya bile gerek yokmuş ben doğumdan sonra eğer çatlarsa yada ileriki zamanlarda deneyeceğim denemekte fayda var 😊
Rmeysa Kardii bende şimdi dinledim kesinlikle kremlere bi ton para vereceğime bu karışımı yapıp kullanıcam 👌🏻 Üstelik bu karışımın bebeğe hiçbir zararı yokmuş kimyasal kremlerden bin kat iyidir 😊
Ceyfer Kardii bende izledim hemen fotografini cektim :) çatlamasini beklemeden bile sürülebilir ki çatlamasin 😊 iyi oldu bu
Kardii Ceyfer Evet ilk defa böyle bir program izledim ve denk geldim karışıma paylaşmakta fayda var 😊