Herkese merhaba, şuan 8hafta 5 günlüğüz. Herşeyimiz normal bi şekilde ilerliyor. Dün gece pembemsi bi lekelenme yaşadım. Sabah normaldi. Yinede doktoruma gidip gözüktüğümde kontrol etti herşeyin normal olduğunu sağlıklı büyüdüğünü söyledi. Muhtemelen yerleşme kanamasıymış. Sadece 1 hafta gözlemlemem gerektiğini kendimi yormayıp dinlenmem gerektiğini söyledi. Devamında düşük önleyi diye geçen progestan ilacı yazdı. Bu ilacı kullanan veyahut böyle lekelenme yaşayan var mı? Haftaya cuma İstanbuldan Antalyaya bi tatil yolculuğu yapacağız kendi aracımızla. Doktorumuz ilk aylarda araba yolculuğunu pek önermiyor. Benim için değil diğer hamişlerin ilk aylarında da önermiyor. Ama çoğu kişiye sorduğumda uçakta daha zorlanacağımı en azından kendi aracımızla sürekli mola vererek hareket halinde olacağımız için sorun yaşamayacağımızı söylüyorlar. Bu aylarda yolculuk yapan yapacak olan var mı acaba? Geçen sene uçakla gittiğimde de çok yorulmuştum üstelik hamile bile değildim. Bu yüzden araba daha mantıklı geliyor şuan 🙈😵💫