mucizemgelsin Eşim gebeliği öğrendiğinde büyük şok olmuştu. 2 hafta oldu hiç konusunu açmıyor.. hiç bebek hakkında konuşmadı benimle. Midem bulandi diyorum havalardandir falan diyor. Ne yapmalıyım?? Sizde böyle süreçler yaşasınız mı şok vs gibi
merweeilbey1 mucizemgelsin canım anca alışır babalar biraz çekingen kalıyor böyle durumlarda sonra sonra düzelir merak etme kendine de stres yapma unutma artık iki kalp atıyor sende oda etkileniyor sonuçta babaya da zaman ver biraz alışır 🤗
minik_koala_ve_annesi mucizemgelsin benim esimde hamile kaldigimi duyunca sevindi ama orali olmadi mesela bebek icin sunu sunu alalim bunu bunu yapalim su soyle olsun vs dedigimde orali olmuyor konuyu degistiriyordu. Buna cok uzulmustum bir kac kez yapinca ayni seyi dile getirdim cocukla ilgili hic planin heycanin yok dedim kayitsiz kaliyorsun dedim doktora falan gittikce gordu etti ultrasonda birazda karnim cikti simdi bilincinde yani telefonda konusurken mesela yavrumuz nasil diyor simdi
karakiz1 mucizemgelsin Ben suan tam 6 aylik oldum ve esim yeni farkina vardı malesef erkekler böyle karnım sişti zorlanmaya baslayınca anladı hic takma sen bebegine kendine bak 👌💙
Guler123_ minik_koala_ve_annesi aynısını bende yaşadım dediğin gibi yaptım düşüncelerimi dile getirdim şimdi ne zaman konuşsak beni değil benim çocuğum napiyoo diyo bazen dışarda bebek elbiseleri görüp aldığımda babası ona herşeyi alçak diyo senin bu yorumunu görünce oturup karşılıklı konuşmak herşeyi çözüyormuş onu anladım herşeyi konuşarak çözmek lazım 🤭🤗
zeynonunannesiiii mucizemgelsin ilk bebek haberini verdim umursamadı maç izlicem tamam dedi aylarca bence bebek yok diyip durdu konusunu açtım umursamadı bende çok takmıştım kafaya ama ancak alışıyorlar o psikolojiye şimdi son ayımdayim gelir yanıma karnımı öper kızının ismine özel şarkı söyler 🥰takma kafana bende senin gibiydim
[silindi] mucizemgelsin ultrasonda bebğinin oynadığını görmeyene kadar dediğin gibi oralı plmuyordu gördükten sonra baba olcağı duygusunu yaşadı biz içimizde taşıyorz hemen o psikolojiye giriyorz onlar hemen giremiyo o duyguya
minik_koala_ve_annesi Guler123_ evet ilk basta hic benimsememisti sanki cocukla tek basima kalacakmisim gibi hissettim cok uzuldum ya da bebek planimizda vardi ama sanki istemeden yapmis gibi oldu o tepkilerine 2 3 hafta surdu