Defne_1 5 haftalık hamileyim ama miğde bulantım yok. Bi kaç gün önce gebelik kesem göründü kalp atışı için 10 gün sonra kontrole gideceğim. Sadece bazen halsizliğim oluyor o kadar. Acaba boş gebelik mi diye düşünüyorum. Neden bulantım yok acaba
Deletedmom83940 Defne_1 herkesin bünyesi farklı canım o haftalarda benimde yoktu ne güzel diyordum rahat bi hamileliğim olacak ama 6. haftama girdiğim gün başladı şu an ilaç kullanıyorum bulantı falan kalmadı
Sehrbnon12 Defne_1 canım bulantım 7 haftadan baslar bazen hiç olmaz bende 11 haftalık ikizlerime hamileyim 6 haftadan basladı hatta benimki suan hala bulanıyor ilac sayesinde biraz iyi oluyorum ama keske hic olmasa
aylinpalaa Defne_1 benim bulantım 7.haftamda başlamıştı kaldı ki herkeste bulantı olmak zorunda değil ☺️
Melekk8 Sudeki Nursah34 deryarslan00 Semrasular aylinpalaa kızlar bende 4+6yım hiç doğru düzgün akıntım olmuyor dün beyaz akıntı oldu bugün yok normal mi
deryarslan00 Defne_1 valla bende 4+5 te öğrendim oh bulantım yok diyordm bugün 6+5 te anam ağlıyor bulantıdan 😂😂
Nursah34 Ben 16 haftalık oldum 🥰 öyle denilen gibi mide bulantim olmadı belki 1 2 kere herkeste farklı oluyor 😂 ve iyikide mide bulantısı olmamış baya zor geçiyormuş çünkü 😊
Sudeki Canım bende 5 haftalığım hiç bulantım yok arada burnuma kötü koku geliyor bir de çok uykum geliyor bu kadar başka belirtim yok inşallah çok bulantımız olmaz en kötüsü oymuş çünkü😄🤲🏻
Semrasular Melekk8 normal canım ilerleyen zamanlardada öyle aman aman olmuyor normal regli öncesi gibi oluyor
Seyda94_ Defne_1 hiç dert etme canım Benimde çok şükür olmadı Şuan 22 haftalık hamileyim bulantısız devam ediyor
anneyim96 Defne_1 bulantı kişiden kişiye göre değişiyor vucütla alakalı neden sıkıntı yapıyorsunuz ki kimse bulantı çekmek istemez benim 4 haftalıkken başladı 13 haftalığım bi tık daha azaldı Allah vermesin bulantı kusma en zor kısmı sizin olmuyorsa şükür edin
Ipekkarakus0 Defne_1 canım büünyeyle alakalı bu 33 haftalığım çok şükür hiç bulantı yaşamadım içini ferah tut böyle kötü düşünme inşallah hiç bulantın olmaz ☺️
Misssitare Defne_1 bulantım 8 ve 9. Haftalarda vardı. 12 e kadar hafif sabah bulantısı oldu. Ondan sonra kesildi
Esrakky Defne_1 Alakasi yok canim 8. Haftadan sonra olsa baslar insallah hic olmaz oyle dua et bulanti cok kotu
Deletedmom727272 Defne_1 şükret çiçeğim şanslı hamilelik grubundasın bende hiçbirini yaşamadım ama garantisi de yok erken dönemdesin maşallah de😁