Aylanurerol Kızlar merhabalar 4 ayında olupta genitali aşşağıya çekiloymş gibi hissiniz var mı doktoruma sordum normal diyor ama
teachering06 Aylanurerol bazen oluyor, kasıklardsda oluyor sağ ve sol tarafta özellikle, doktor normal dedi
Maviii Aylanurerol çatı kemiğim akşamları müthiş ağrıyor sanki oyuyorlar orayı . benimde ikinci gebeliğim insan hepsinde aynı tereddütü yaşıyor inanın. doktor normal dediyse normaldir .
moom222 Aylanurerol cnmm bennde aynı durum var bı senin yazdığın tarhde ayda dubyani bide şimdi yedi aylık olduk tekrwr başladı özellikle solda sağda hiç yaşamadım ebbek büyüdüğünde oluyor diye okumuştum özellikle yatakda dönersen ağrı yapıyor
gkbyza Aylanurerol ben de 4.aydayım bazen hissediyorum bi de bazen batma falan oluyor ay uy yapıyorum boş bulunup 😅
Aylanurerol teachering06 yok bu kasıkta değilde sanki birisi aşşağıya çekiyormş gibi genitali öyle oluyor tuvalet hissi gibi 😀
Aylanurerol gkbyza ben ses çıkartmyrm boş bulunup tutasım geliyor sanki düşücekmş gibi rahimdede baktı açıklık yok kapalı filan dedi hani baya çok uzakta rahime dedi demekki normal