Deletedmom_13 Because enox damı bir iğne? Bende dusuklerim var, gebe, kalırsam kan sulandirici iğne denildi. Pihtilasma da yatkın denildi. Ama bu iğneleri vurulanlar genelde yaparmış sizin yorumu görünce içim rahatladı çalışıyor mussunjz sanırım ne gz.
Because Deletedmom_13 evet canım öğretmenim 🥰enox da kan sulandırıcı iğnesi . Öncelikle rabbime emanet ettim ilaçlar bi sebeb 🥰 Ona sığındım ben 🤲🏻Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım
Deletedmom_13 Because Amin cnm saol. Bende çok yattım gebeliklerimde. O zaman bilmiyoduk pihtilasma. Şimdi ayakta gebelik hayalim oldu, ondan sordum iğne vurulurken ayakta kalabiliyorlar🥰 yatmiyorlar hep
Because Deletedmom_13 valla iki düştüğüm oldu .hatta ben tüp bebek tedavisi de gördüm o süreçte hep yattım ama tutmadı.sonra kendiliğinden geldi miniğim .hamile kalmadan önce derdim ayakta hamilelik geçirenler ne şanslı diye ama hamile kalınca allaha tevekkül ettim .pamuklar dada yatsam nasipte yoksa olmaz dedim . İlk üç ay oldukça yattım ama işede gittim .işte boş derste mescitte yattım .şimdi 6 bitecek .süpürgeye çekmiyorum eşim sağolsun o yapıyor ama geri kalan işleri yapıyorum .🥰🤲🏻İnşallah sizde sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz.ben hep dua ederdim sağlıklı bi hamilelik nasip olsun diye .elhamdulillah rabbim duamı kabul etti .
Deletedmom_13 Because Ah canım evladınız sağlıkla kavusun. Bende 2 düşük yaşadım. Nerdeyse aynıyız. İnşallah gebe kalırım, ama iğneler ile olacak sanırım . Ignelerden de korkmuyor değilim 😀
damlayldzz Muguj oh maşallah Allah kucağına sağlıklı Bi şekilde almayı nasip etsin hepinizin isteyen herkese allahum kucağını boş bırakmasın
damlayldzz Muguj peki canım bu sürecin nasıl geçti ilk gebe kaldıgun zamanda iğne 6000 ml miydi kbakma soruyorum ilk gebeligimde iğne kullanmadım 2 kaybım var şuanda o yüzden merak ediyorum ona göre önlemleri alayım sizden birşeler ögrenip
damlayldzz Deletedmom_13 allahın izniyle olur canım ben ramazan ayında tüp bebek için eşimle konustum gitmeyi planlıyorum. Sonra Bi baktım hamileyim daha çok yeni 5+4 ama ne dedik ne oldu. İğne için korkma o sağlıkla gelsin de iğne emin ol çok yakmıyor zamanla insan alışıyor ben 5 aydır her akşam vuruyorum. İnşla en kısa zamanda sende hamile kalırsın.
Because Deletedmom_13 rabbim tez vakitte müjdelesin canım ama bebeği kafandan atmalısın .stres yapma .iğneler acıtıyor ama miniklerimiz için değer 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Sağlıklı olsunlarda iğneler bişey değil 🥰
Muguj damlayldzz ilk gebeliğimde 4000 ünite kullanıyordum yetersiz gelmiş. Beta hcg 2000 i geçince başladık. Hem oksapar hem corasprin kullanıyordum. 9. Haftada içerde kanama alanı olduğu için asprini bıraktık
Deletedmom_13 damlayldzz inşallah kuzum. Sizde sağlıkla kavusun evladınıza. Evet, hep iğne alışacaksın uzun süreç olacak senin içi diyorum kendi kendime malesf🤣
damlayldzz Deletedmom_13 bebeğini kucağını alcagını düşündüğün an hayal kurduğun an o iğneler hiç acıtmıyor hergün iğne vurayım yeter ki o sağlıkla gelsin diyorsun emin ol hamile kaldığın an o iğneyi kendine vurmak isteyeceksin sağlıkla gelmesi için hiçbir şeyi kafana takma herşeyin Bi zamanı var allahım sana en hayırlı saate güzel haberler versin yavrunu kucağına al