SevimlimX damlayldzz benimde üç kaybim var ucunde de kullandım ama yine düştü şuan 30 haftaligim 4 binlik kullanıyorum ve aspirin
damlayldzz SevimlimX peki hiç 30 hastalığa kadar gelebildim mi seni çok iyii anlıyorum allahım kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese versin allahım bizim kucağımıza boş bırakmasın 😓
esma2197- SevimlimX kaçıncı haftalarda düştü allahım sabır versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏 benimde iki kaybım var şimdi yine hamileyim 26 haftalık olduk zor bir süreç hergün iğne ve coraspin kullanıyorum
SevimlimX -yaasemin amin inşallah cümlemize rabbim aratmasın gençliğimin son demlerinde nasip etti rabbim 35 yaşındayım mucize oldu rabbim herkese nasip etsin inşallah
SevimlimX damlayldzz amin inşallah ben çok sıkıntılar çektim 15 senedir uğraşıyorum ilk defa bu geldi bu zamana düşenlerin hepsi 6 haftayı geçmedi 😔
damlayldzz SevimlimX benim yengem var 8 tane kaybım oldu 16 sene sonra 42 yaşında allahım ona ikiz verdi 1 tane kız biri erkek afacanlar suan 2.5 yanındalar allahım büyük bize yardım etcek herşeyin Bi zamanı var.
damlayldzz -yaasemin bu dünya dua üzerine kurulu canım benim allahın izniyle kucağımıza alıcaz inşla allahım büyüktür sen içini ferah tut. Ağlayıp üzüldüğümüz zaman emin ol kendimizi strese sokup daha kötü oluyor her zaman önüne bak geçmişi düşünme nasipse herseyçok güzel olacak hepimiz güzel haberler alcaz 🙏
SevimlimX Kızlar düşünmediğiniz anda veriyor rabbim ben son düşükten sonra bırakmıştım artık yaşımda ilerledi dedim önüme bakiyordum bir anda Allah ol.dedi oluverdi inanın buna o kadar tüp bebek denemesi rahim ameliyatı falan filan yaptırdım hepsi boş Allah verince ömrüde olursa inanın buna sağlıkla ilerliyo
damlayldzz SevimlimX allahım bizim kucağımıza almayı nasip etsin🙏 inşla güzel haberlerinizi alırız hepimizin
1Ada1 damlayldzz rabbim sabır versin sizinki çok daha zormuş benim o kadar büyümedi hiç ikisinde ilk 3 ay içerisinde oldu cinsiyete kadar da gelemedik. Allah o günlerin acısına bizi sevindirecek biliyorum bende hep öyle düşünüyorum güzel düşünmeye çalışıyorum hep dua ediyorum 🤲 ve her zaman allah beterinden korusun benimde sınavım bu diyerek kabulleniyorum
MorTutkunu damlayldzz bendede pıhtılaşma çıktı canim bende Coraspin ve igne kullanıyorum suan 5+5 haftalığım
damlayldzz MorTutkunu benimde şuan 5+2oldum bakalım ayın 31 de gitcem kalp atışlarını duymak için çok korkuyorum ama kalp atışını duymamaktan 😓 aklımda hep soru işaretleri 9 ay nasık geçicek
Beyz1 damlayldzz estağfirullah doktorlar 4. Düşükten sonra pıhtılaşma testi yaptırdılar ne yazık ki. Aradan iki buçuk yıl olmadı dusuklerren sonra tüplerim iltihaplanmisti bu ramazan ayında rahim filmi çektirdim ve üstüne hamile kaldım çok şükür bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
MorTutkunu damlayldzz korkma olumsuzlukları cekme ustune canim rabbim ne demisse o hayirlisi haberler alırız hepimiz inşallah saglikla kavuşuruz
damlayldzz MorTutkunu amin canım benim inşla insan ister istemez korkuyor elimde değil. İnşallah hepimiz kucağımıza alırız allahın izniyle sen ne zaman gitceksin doktora hematoloji ile kadın doğum senin de bir mi çalışıyor
MorTutkunu damlayldzz ben özele gidiyorum canim doktora söyledim başladım igneye diye iyi yapmışsın dedi. Devam ediyorum iste
damlayldzz MorTutkunu bende özele gidiyorum canım istinye medical park kadın doğum ve hematoloji doktorum bir hareket ediyor ayriyeten de arda lembet var istanbulda ona gidecek özel o da. Sağlıkla gelsin die elimden geleni yapıyorum
Because damlayldzz gebeliğimi öğrendiğimde başladım .bende de var pıhtılaşma .ama enox kullanıyorum ben .şuan 24 haftalığız 🥰🥰🥰
damlayldzz Because oy maşallah canım ya nasıl geçiyor hamileliğin peki merak ediyorum aynı hastalığımız olunca insan merak ediyor.
Deletedmom_13 Because enox damı bir iğne? Bende dusuklerim var, gebe, kalırsam kan sulandirici iğne denildi. Pihtilasma da yatkın denildi. Ama bu iğneleri vurulanlar genelde yaparmış sizin yorumu görünce içim rahatladı çalışıyor mussunjz sanırım ne gz.