Merhaba kızlar. 33+4 üz. Özelde muayene oluyorum. Kilomuz 2.100. Ultrasonda 12 gün küçük gorunuyoruz. Ayrintilida 1 hafta geri demisti doktor. 5 gun daha eklenmis. Bugun ilk kez baska bur ozel hastaneye doktora gittim. Gelisim geriligi oldugundan supheleniyorum ama kendi doktorun daha iyi bilir, yine de her sey normal demesi bence tuhaf filan dedi. Erken dogum olabilir dedi korkuttu biraz. Nst dengesiz hemen yatis oneriyorum filan dedi. Neyse kendi doktoruma gittim hemen, istişare ettik biraz. Tekrar nst cekti normal dedi. İlk cektirdinlerin bana da anormal geldi ama uyumus bebek orda dedi. Bebegimiz ufak evet bunu ben de soyluyorum zaten, 3 ya da 3.200 civari dogacak diye tahmin ediyorum dedi. Ama gelisme geriligi icin en az 3 hafta kucuk gorunmesi, amniyon sivisinin azalmasi, bel cevresi ve femurun buyumemesi lazim dedi. Femur yani boyu guzel uzuyor ama bel cevresi daha az buyuyor dedi. Yine de gelisme geriligi denilemez bu zayıf bir bebek dedi. Balik yagi kullaniyoruz, kan sulandirici basladi. İsi birak, yorulmak, yol cekmek yok dedi. Bu durumu yasayan var mi? İki doktor farkli seyler soyluyor. Benzer durumu yasayan oldu mu. Tecrubeli olanlar yazabilir mi? Bir 3. doktora daha gidip iyice gerilmek de istemiyorum.