Edavebebek Nnnkkk Philips avent 0-6 ay peng civciv baskılı olanı aldım ben kızıma hemde indirim kodu vardı 65e denk geldi sanırım hepsiburadadan aldım 90dı fiyatı ama zamlanmış olabilir bi tane emzik kabı vardı iki tane emzik için.En memnun kalınan marka bu herhalde
Bayancorek Nnnkkk araştırmalarım ve çevredekilerin önerisi üzerine philips avent ultra air aldım, umarım tutar 🤗
Vildan1996 Benim kızım hiç emmedi hepsini denedim reddeti şimdi yine hamileyim doguma az var avent aldım inşallah ister bu sefer
zepbjk Nnnkkk Avent kullandım çok memnun da kaldım ultra air night almıştım.Night şart değil onlar gece parlıyor sadece karanlıkta hemen bulunuyor 😀
Zeynosunannesii Bende ilk kizimds awent gece parlayan aldım hiç zorlanmadım tuttu şimdi ikinciye yine awent aldım awenti tutmayan bebek pek yok çevremde ya nadir emzik vermeyi düşünüyorsunuz bu konuda en iyisi awent bence
Seymaa30 Nnnkkk Bn wee baby in emziğini aldım fiyatı uygun diye bebek emzik tutmazsa boşa o kadar para vermiş olmıyım diye ucuz yollu bişey aldım☺️Ama geneli aventi alıyor canım
Gzdeee11 Nnnkkk Philips avent bu emziği çocuğu bebek tutuyormuş benim oğlumda o kadar emziği rededip Philips aventi tutmuştu