Miniminikom
Bugün başka bir arkadışımıza aynı konu hakkında yazdığım bir yanıtı sizede iletiyorum lütfen risk almayın.
Ağrısız rahim açılması çok tipik bir rahim ağzı yetmezliği belirtisidir. 23.haftada bir kaybım bar doktorum banada aynısını söyledi. Tekrar hamile kaldığımda 12.haftamda ankaranın en iyi 5 perinatoluğuna gittim. Rahim uzunluğu 43mm di. 4 doktor kesinlikle dikişe gerek yok dedi. Sadece 1 doktor tedbir amaçlı dikiş atılsın boşuna atsak bile keşke atsaydık demekten iyidir dedi. Bende zaten bir daha böyle bir acıyı yaşamaktan çok korkuyordum dikiş attırdım. Sonuç, 19.haftama geldiğimde hunileşmem başladı rahim ağzım kapalı kaldı ancak hunileşme sürekli büyüdü. Doktorum her gittiğimde iyiki attık dedi başka birşey demedi. 33.haftamdayım bugüne büyük korkularla geldim. Evet rabbim Ömür verdiyse dikiş attırmasaydık da bu haftalara gelirdik ama nasıl bir stresle ve korkuyla gelirdik onu tahmin bile edemem. Lütfen hiç bir doktoru dinlemeyip attırın. Senin benim yaşadığım acı onlar için çok sıradan
.