Fatmaclk96 Kızlar kayınvalidem nane limon iç dedi içmedim korktum bişey olmaz dedi ama o tip şeylerin hamilelikte düşüğe sebep olduğunu duydum bilginiz var mı
Deletedmom83940 Fatmaclk96 nane limonu bilmiyorum ama doktorunuzla görüşüp prilam kullanmaya başlayabilirsiniz bende kullanıyorum hamile gibi değilim hiç mide bulantım falan kalmadı
Sedefege Fatmaclk96 hayır hayır cnm içme öyle şeyler bebeğin daha çok yeni. Prilam kullan 8 ay bulantı ve kusma yaşadım prilam aldım sadece doktoruna sormadan bişey yapma lütfen
Eminecak Fatmaclk96 bitkilerin kaynatilip içilmesi tehlikeli ozellikle ilk aylarda. Ama nane limon degil ihlamur da bir bardak falan icilebilir. Maydanoz ozellikle icilmemeli. Nane limon mide bulantilarin iyi geliyor diye benim kayinvalidem de yapmisti saolsun ama kokusu ağır gelince icemedim.
Serpil0707 Sakın nane limon içme bebek düşer daha çok erken tutunma aşamasında bebek mide bulantısı için sağlık ocağında prilam yazdır kullan ben ilk 3 her gün mide bulantısı ve kusma yaşadım prilam ilaç iyi geliyordu