BraAkayBulut Dlrm canım inşallah hiç yaşamazsın ama mide bulantıları olacaksa da dokuzuncu haftadan sonra başlar genelde henüz erken
Polikistikanne Dlrm Allah razı olsun sizlerde İnşallah🙏🏼 Gelirsiniz Allah’ın izniyle ben öğrendiğim günü hatırlıyorum hiç geçmeyecek gibiydi 💙
BetlYldrmErdem Dlrm gayet normal benimde 7.hafta başladı 14.haftada bitti gelip geçici ilk 3 ay zor biraz
ElifKarata Dlrm bende hiç yaşamadım mide bulantısı . Yaşamaman güzel ama yediklerine dikkat et canm fazla kılo alma .
Dlrm ElifKarata Benim kilo almaya çok elverişli bir Bünyem var su içsem yarıyor ne yapacağımı bilemiyorum
deletedmom501 8. Haftam bitti mide bulantım olmadı. Sadece ani kalkışlarımda baş dönmem oldu.. birde eskiden kahvaltı yapamadan durabilirdim, kalktıktan 30 dk içinde bişey yemediğimde yer çekiliyor
SibelAda deletedmom501 benim de aynı uyandıktan sonra kahvaltı yapmadan yarım saat anca dayanabiliyorum. Yapmazsam da kolum kalkmıyor halsizleşiyorum ve kahvaltıyı zor yapıyorum
Dlrm deletedmom501 Aynen öyle ben de kahvaltı yapmayı hiç sevmezdim şimdi uyandığım anda bir şey yeme isteği duyuyorum aç duramıyorum aç durduğum zaman direk sanki böyle elim ayağım çekiliyor
Dlrm Tatlikiz Yok çok şükür ben hiç bayılma yaşamadım sadece 3,4 gün önce banyoda çok sıcak suyla yıkanmışım galiba bir an elim ayağım boşaldı bir 15 dakika hareket edemedim ama öyle bayılma gibi herhangi bir şey yaşamadım
bikucukbalik 27. Haftamdayım benimde ne mide bulantım ne de koku hassasiyetim oldu. Aşermedimde. Hamilelikle alakalı hiçbirşey olmadı😬 yoksa ben hamile değil miyim😱 peki bu göbek de neyin nesi😝😝
Dlrm bikucukbalik Çok ilginç gibi geliyor kulağa ama aslında çok güzel bir ben de de sadece mide bulantısı yok baş dönmesi var aş erme var ama benim de aşerdiğim şeyler çok saçma ve çok tuhaf 😂😂
Dlrm SibelAda Ben de aynı durumdayım açlığa dayanamıyorum sanki içimde bir şey var ve benim bütün enerjimi emiyor 😂
Dnzcngz 9+6’dayım. 8. Haftadan itibaren şiddetli mide bulantısı ve koku hassasiyetim başladı. Dua et o bulantı hiç olmasın çünkü hayatı dar ediyor 🤦🏼♀️
ElifKarata Dlrm su cok tüket canm bende öyleydim ama su içmek kurtardı 10 kılo aldm suana kadar son 6 gün artk
Dlrm FatmaAzra_ Ben de kendimi çok şanslı hissediyorum ama işte doktorum bana midem bulanmıyorsa bu senin için sıkıntı bebek için de sağlık problemleri kötü olabilir deyince tedirgin olup post açma kararı verdim