Miniikmucizemm Nerde zararlı orda bu kadın dediğinizi duyar gibiyim😂 sakın öyle düşünmeyin hanımlar üzülürüm. Duyduğum kadarıyla belirli bir ölçüde içmenin zararı olmuyormuş bilgilerinizi paylaşırmısınız?
Ereeen Miniikmucizemm bana doktorum haftada bir fincan türk kahvesi içebilirsin nescafe ve filtre kahveyi 2 haftada 1 kere sütlü içebilirsin demişti. Nerde yasak orda da ben varım aklım hep yasak olanlarda 🤪
Deletedmom83940 Miniikmucizemm valla canım hamilelikte günlük kafein miktarı 200 mg geçmemeli doktorum açık bir fincan çay içebilirsin demişti ama çay içtiğim zaman kahve içmiyorum kahve içeceksem çay içmiyorum böyle dengelemeye çalışıyorum
Umud-- Miniikmucizemm eşim her Nescafe ictiginde altında bana bırak diyorum iki üç yudumluk bırakıyor oda sağolsun sevine sevine içiyorum 😁
NehirinAnnesiii Miniikmucizemm bana doktorum kafeini tamamen yasakladı kuzum sadece çok çok açık 1 bardak çay icebilirsin dedi 26 haftalık gebeyim hiç kahve icmedim 😂😍
Miniikmucizemm Ereeen yasak olduğu için bu kadar canımız istiyor herhalde, hımm ben günde 2 3 yudum nescafe içiyorum yaa 😂 annem içerken hemen kendime pay çıkarıyorum umarım zararı olmaz
Miniikmucizemm Umud-- Küçük çocuğun şeker yemesi gibi birşey bence bu 😂 Kısıtlı olmasak bu kadar aramayız bence
Deletedmom83940 Miniikmucizemm yasak koymadı içme etme diye ama böyle kendim denge kuruyorum sende böyle yapabilirsin
Miniikmucizemm NehirinAnnesiii ay Maşallah iraden kuvvetli🧿 11 haftalık oldu bugün , irademle savaşabilcek gücüm olur inşallah 🤲
Umud-- Miniikmucizemm kesinlikle o kadar çok istiyorum ki aslında kola felan içmem ama şimdi istiyorum yasak ya 😁😁
Miniikmucizemm Deletedmom83940 ilk üç ay çok bunaltma kendini demişlerdi , artık bir dengenin vakti gelmiş demekki herşeyi kafaya takan bi karakter olduğum için bunu bile stres ediyorum😂
Deletedmom83940 Miniikmucizemm aslında tam olarak bebek bizden beslenmiyor üç ayda dördüncü aydan itibaren plesentadan başlıyormuş beslenmeye demek ki yine de bi zararı var olsun siz yine de dikkat edin çokta kasmayın kendinizi ama 🌸
Melos90 Miniikmucizemm doktorum Nescafe içme ama çay kahve bir bardak bir fincan günde içebilirsin dedi
Miniikmucizemm Melos90 Kahvaltıda açık çay içiyorum zaten ama demekki devamı olmamalı aynı gün bilgilendirme yapılmamıştı bir dahaki kontrolde detaylı bi soru cevap yaparım bu gidişle😂
Miniikmucizemm Umud-- Bende bir türlü sağlıklı beslenmeyi beceremedim 😂 Gülüyoruz falan ama moralimiz çok bozuluyor bence psikolojimi mahvetti
Deletedmom83940 Miniikmucizemm  buyur canım okuduğum kitapta böyle bir bilgi var belki yardımcı olur sana da 😊
Umud-- Miniikmucizemm ben ilk bebeğimi kaybettim onda ev yemeği yemezdim inanın ıvır zıvır şimdi ise her gün yumurta biber domates salatalık ev yemeği bunda da ıvır zıvır yemiyorum ameliyatliyim ben serklajliyim annem bakıyor bana bence onun katkısı çok fazla pskolojiyi sorarsanız o bende yok işte ☺️ aylardır yatıyorum inşallah sonu mutluluk olur 🤲
Miniikmucizemm Umud-- inşallah herşey yolunda ilerler kuzum 🤲 benimde şimdi annem yanımda o varken en azından bişeyler daha yolunda gidince ne olucam acaba