Edayslm Kızlar bugün kesemizi gördük 5+4 te gittim ama 4+6 cıktı geriden geliyor ilk kızımda geriden gelirdi ve betası az az artardi buda geriden geliyo ve az az arttı kanda betamız yine kız mış gibi geliyod sizinde beta cok yüksek olmayıp yada geriden gelince kız bebekler mi merak ediyorm
Appayipyip Edayslm benim betam ne yüksek ne de düşüktü, artışı düzenliydi fakat geriden gelme olayı gebeliğimin başından beri var bazen 2 hafta bazen 1 bazen de tam zamanında gözüküyordu ultrasonda ama cinsiyetimiz erkek. Bu kesinlikle cinsiyetle alakalı olan bir şey değil ben 27.haftama gireceğim neredeyse ve bebeğim yine 1.5 hafta geriden geliyormuş doktorum uzman bir perinatoloğa tekrar detaylı usg yaptırmamı önerdi
Hulus Edayslm bence bir bağlantısı yok benim betam yüksekti günüm hep 4 gün ileri cikiyor ama bebeğim kız.
Pcoslubiranne Edayslm benim ilk oglumda kat kat artti bunda kil payi arttti 2. De erkek.Bunlarin onemi yok.
Deletedmom7373700 Edayslm bunla alakası yok cinsiyetin. Betam normaldi ama bebek 2 hafta gerideydi. Geç döllenmeyle alakalı bişey.
Edayslm Appayipyip benimde ne yüksek ne düşük 1000 di üc gün sonra 3000 oldu mesela 5.haftada betam sonra keseye gittik 5 gün sat göre geri cıktı bende herakde kız dedim 😂
teachering06 28 betayla öğrendim, 2 gün sonra 85 olmuştu. 5+2 de belli belirsiz kese gördük, 6+2de vajinal olarak kalp atışı duyduk, 17. Haftadayım, kız bebek bekliyorum.
Appayipyip Edayslm 😂 pco falan var mıydı acaba sizde ben de adet düzensizliği falan vardı o sebepten acaba tarihte mi bir sıkıntı var diye düşünüyorum ama doktor hesaplama yaptı bir yanlışlık yoktu çözemedim gitti
Edayslm Appayipyip benim adetimde düzenlidir 28-30 günde bir olurum ama ona ragmen iki gebeliğimdede geriden geliyor geç döllenmemi gelişim geriliğimi anlamadım