NilAda16 Merhaba kızlar. Bugün 4+5 olduk. Henüz küçük olduğu için doktora gitmedim. Haftaya gitmeyi düşünüyorum. Bursa da önereceğiniz doktor var mı? Neriman Çelik ismini çok sık duyuyorum giden, öneren var mıdır🥰
mercory NilAda16 medicana okan özden. Şiddetle tavsiye ederim arkadaşım 👌 muayene ücreti 365 tl. Ama devam etmeye karar verirsen, doğum sigortası yaptırdım ben 9 muayene + doğum =8.090 TL
Bmom NilAda16 Esentepe Hastanesi neşe kaplan karakaş a gidiyorum 305 muayene ücreti doğumu bilmiyorum net Haziran’da zam gelicek tekrar
Busra2089 NilAda16 Esentepe Hastanesi Neşe Kaplan Karakaşa gidiyorum sürekli zam geliyor muayene ücretlerine hastanenin bu özelliğine gıcık oluyorum ama doktorum çok iyi başka yerede gidemiyorum 🥲
EryaCa NilAda16 Embiye Yılmaz tavsiye ederim ikinci doğumum olacak harika doktor özel muayenesi var 250 muayene ücreti
Myae Ben medicanaya gidiyorum Pınar Türk çok menunum oğlumun doktoruydu ikinci hamileliğindede onu tercih ettim ama onun yanında medicabil Songül yapıcı ve Neriman Çelik
NilAda16 Myae medicana biraz pahalı diğer hastanelerden. Dogum ücreti ve muayene ücreti ne kadar acaba☺️
Melo11 NilAda16 doc olduğu için biraz pahalı muayene ücreti en son 438 verdik doğum ücretini Haziran dan sonra görüşeceğim
Guloya Yıldırım Doruk Tıp Hastanesi Kemal KÖROĞLU’na gidiyorum bende. Gayet memnunum doktorum da çok ilgili ve yardımcı oluyor her konuda. Muayene ücreti 240 tl olması gerekiyor, Doğum için 3800 tl istediler bilginiz olsun.. 😇
Bebegim_veben Kemal köroglu na gidiyorum sendika anlaşmalı 204 lira veriyorum dogumda 3850 çok ilgili bi doktor
NilAda16 Bebegim_veben ne kadar kemal köroğluna giden var hemen bakıyorum doktora, teşekkür ederim ☺️
NilAda16 mercory ah doğum sigortası demişken harika bi nokta oldu. Hamileliğim henüz çok başındayım. Doğum sigortası yapılıyor mu hamile kaldıktan sonra? Ve gerçekten avantajlı oluyor mu