Ebru021 Kızlar 37 haftalık 2 günlükken nisanim geldi ilk gebeliğim ne zaman doğum gerçekleşiyor genelde nisandan sonra sezeryan olmak istiyorum doktorum 39dan önce almam diyor korkuyorum 39a kadar doğum gerçekleşse diye çünkü nisanim geldi
MislinaDerin Ebru021 benim nişanım 17.30 gibi geldi ertesi gün 12.00 de doğum yaptım. Ama nişanımdan önce küçük küçük sancılarım başlamıştı.
Derya Ebru021 değişiyor o ya benim nişanım geldi 1 hafta sonra doğurdum o yüzden net bir şey söylemek zor
heleninannesi06 Ebru021 benim sabah 5.30 6 gibi nisanim gelmişti sonra sancılarım başlamıştı aynı gün sezaryen doğumum vardı yine sezaryen oldum ama doğum başlamıştı doktor öyle söylemişti
Lavina Ebru021 benim nişanımın geldiği gün doğum yaptım iki doğumumdada aynısı oldu suyum gelmedi nişanım geldi suyum doğumdan yarım saat önce geldi ikisindede
Ebru021 Derya Aynen öyle ilk gebeliğim bende bilmiyorum normal doğumdan korkuyorum 39a kadar inşallah sancı gelmez arada sancılarım oluyor ama düzensiz
96- Ebru021 canım benim 32 haftalıkken nişanım geldi doktor 36 ya kadar tutalım 36 dan sonra doğum serbest dedi. Ciğer geliştirici iğne falan yaptı hastanede kaldım 1 gece