ZehraUD Merhaba arkadaşlar 37 haftalık olduk. Hastaneyr gitmek yormaya başladı. Sizde de aynı durum var mı?
Hazalaskin ZehraUD ay kız yorulunur mu hiç ben çok heyecanlanıyorum her seferinde kızımı göreceğim diye 💕
ZehraUD Hazalaskin bende heycanlıyım orası ayrı. Sadece o koşturma nst, kan, açlık tokluk, ultrason derken baya koşturmaca oluyor. Bide bizim doktor çok pimpirikli en ufak şeyde bir daha bakalım tahlil yapalım diyor eve geldiğimde pertim çıkmış oluyor..
ZehraUD Nebyaa bende heycanlıyım orası ayrı. Sadece o koşturma nst, kan, açlık tokluk, ultrason derken baya koşturmaca oluyor. Bide bizim doktor çok pimpirikli en ufak şeyde bir daha bakalım tahlil yapalım diyor eve geldiğimde pertim çıkmış oluyor..
La_le ZehraUD gerçekten de öyle benim gittiğim hastaneye arayarak randevu alamiyorsun sabahın köründe gidip randevu alıyorsun hastaneden canları ne zaman isterse arayım randevun yaklaştı gel demeleri cidden sinir bozucu bari hamile kadınlara yapmayın
annesinin_beybisi ZehraUD ben henüz 24 haftalığım ama muhtemelen son haftalarda ben de cok zorlanicam çünkü hem kendi aracımiz yok hem de doktor cok uzak sabah 5.20 de yola çıkıyoruz akşam en erken 6 da evdeyiz
Eslemim34 ZehraUD Hastahaneye gitmek için gün saat sayıyorum devlete hastahanesine gidiyorum yüzünü görmememe rağmen çok hoşuma gidiyor kilosunu çok merak ediyorum 33 haftalığım 34 de gidicm sürekli takvime bakıyorum😂
Semaax Eslemim34 bende öyle ultrasona girerken Sanki ilk defa giriyormusum gibi heyecan oluyor. 🌹 Bizimde evin tam karşısında hastane War ama kadın doğum yok başka ilçeye gitmek zorunda kalıyorum ona rağmen çok güzel son 11gün İlk gün gibi heyecan 💞💞
ZehraUD Eslemim34 ah ah ben biran önce kucağıma alayım istiyorum ☺️ Benim doktor çok pimpirikli yeri geliyor 3 kere nst çekiyor 3-4 kere ultrasona alıyor. 2 kere idrar istiyor. Buda beni acaip yoruyor.
Eslemim34 ZehraUD Baştan salma iş yapmasından böylesi daha iyi bence keşke benim doktorum da böyle olsa😬