minikmucizemmmmmmm Kızlar 22 haftalık hamileyim göbüşüm baya var ayak tırnaklarımı keserken çok zorlanıyorum, siz nasıl yapıyorsunuz ?
Canpolat minikmucizemmmmmmm bende bu hafta kesememeye başladım aslında kesiyorum ama biraz eğilince oğlum vuruyor yapıştırıyor içeriden 😀 o yüzden eşim bugün geliyor o kesecek 😀😀😀😀😀🙈ağdaya da kuaföre gidiyorum zaten
bircicekannesii minikmucizemmmmmmm Eşinize söyleyebilirsiniz Benim daha dün kesti haftada kontrol ediyor yani yoksa kenarları batıyor😄😄
Eminecak minikmucizemmmmmmm ben bu haftaya kadar guzel güzel kesiyordum 34. Haftaya girdim kesemiyorum değişik sekillere giriyorum kocam da ben kesemem canını acitirim diye korkarim diyor kızıyorum kendim halletmeye calisiyorum
annesinin_beybisi minikmucizemmmmmmm ben 24 haftaligim göbeğim baya var ama henüz o konuda bir sıkıntı yasamadim . cok zorlaniyosan esinden yardim iste☺
gamzecevik1 Bende çok zorlanıyorum eğilince kasıklarım ağrıyor artık. Bundan sonra eşimden yardım isteyeceğim 🙆
minikmucizemmmmmmm gamzecevik1 bebişe tehlike olur diye de çok eğilmek istemiyorum, alt tarafın temizliğinde de oldukça zorlanıyorum heralde son haftalara doğru kuaför yolları gözükür diye düşünüyorum 🤭
gamzecevik1 minikmucizemmmmmmm bende biraz eğilsem oğlum vuruyor rahat bırak beni der gibi 😅 Büyük ihtimalle öyle olacak kuaför güvenilir olduktan sonra sorun olacağını sanmıyorum
minikmucizemmmmmmm gamzecevik1 sen kaç haftalıksin canım 🙈 hahah aynen aynen direk tepkime başlıyor 😄
minikmucizemmmmmmm Canpolat ben hiç ağdaya gitmedim nasıl gidicem bilmiyorum 🙈 eşim de derin giderim canını acitirim diyor guvenemiyor kendine 🤭
minikmucizemmmmmmm gamzecevik1 ooo masallahhh az kalmış Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına al tatlım 🥰
Canpolat minikmucizemmmmmmm ben hayatım boyunca jilet değdirmedim ergenliğe girdiğimden beri ağda yaparım kuaföre gidiyorum yapamadığım zamanlar da ama mutlaka ağda olur 6.ayındayım hep gittim her ay ama farkettim son gidişimde geç çıkıyor seyrek çıkıyor özel bölgemde bide bacaklarımda 2 ayda zor çıktı anca 😀 eşim de istesem yapıyor ama pinpirikli o canımı yakıyor ağdaya gidiyorum hızlı hızlı iyi oluyor 😀
minikmucizemmmmmmm Canpolat bende hep eldivenle alırdım, evlendikten sonra arada jilet arada eldiven yaptım, ama hiç ağdaya gitmedim. Şimdi hamilelikte ilk defa gidicem inşallah canım çok yanmaz 🤭
Canpolat minikmucizemmmmmmm şu üst kısmı azıcık ilk çekişte yanar biraz ama temiz olur birdaha ki sefere daha rahat edersin canım benim bide dediğim gibi seyrek çıkmaya başladı sizde nasıl olur bilmiyorum ama bence gidin çok rahat oluyor kadın büyüdükçe zorlaşıyor çünkü ben yukardan bakınca penguen gibi bi ayaklarımı görüyorum😀😀😀
minikmucizemmmmmmm bircicekannesii eşim derinden keserim diye çekiniyor o yüzden iyice zorlandigim zaman kuaföre gitmemi istiyor 🤗
minikmucizemmmmmmm Canpolat ahahha güzel bakış çok yakında bende penguen 🐧 gibi olurum heralde 😂 deneyeceğim tatlım teşekkür ederim inşallah canım acımaz 🥰
minikmucizemmmmmmm Eminecak eşim kormuyor derinden keserim diye o yüzden kuaföre gitmemi istiyor iyice zorlandigim zaman 🤭