Ecemselmaarslan Kızlar akıntı bazen sarı bazen beyaz bazen de su gibi idrar testi de yapıldı kaç kez fitil kullandım geçmiyor sizde durum nasıl
Fatmakmlk Ecemselmaarslan Bn 36+4haftalık hamileyim maalesef ki hiç geçmedi arkadaşlarım doğum olana kadar geçmez takma demişlerdi artık takmamaya çalışıyorum
linsmea Ecemselmaarslan bende de çok var. 27+6 dayız. Bana fitil vermişti kullandım. Bir daha verdi bu defa 7 günlük onu kullanmak istemiyorum. Hayatı çok zorlaştırıyor. Sirkeli su ile taharet alabilirsiniz ve kuru tutarsanız da biraz hafifliyor.ben birde iç çamaşırıma nioli yağı damlatıyorum. Onunda hafiflettiğini düşünüyorum. Çok dar çamaşır tayt pantolon giymemeye çalışın ne zaman tayt giysem akıntım artıyor😕
Ecemselmaarslan Fatmakmlk bende sadece bende mi var diye kafama takıyorum bebeğin suyu falan diye korkuyorum
Ecemselmaarslan linsmea ben 7 günde kullandım yöne geçmiyor hap kullanmak lazım mis o da şimdi olmaz dedi doktor
Gamzess1 Ecemselmaarslan kız ben suyum geldi diye 3 kere acile gittim enfeksiyondan diye geri yolladılar ve gerçekten öyle başım belada enfeksiyon akıntı bazı insan böyle oluyomuş doğurana kadar geçmeyecek belli oldu
Fatmakmlk Ecemselmaarslan yok canım korkma Allahın izniyle bişey olmaz doktorum bana hamilelikte çok normal bişey dedi
Ecemselmaarslan Gamzess1 bende 2 kez gittim galiba sürekli geldiği için ama doktor suyu değil dedi her gitmem de suyuna falan bakıyo kaç tane post var bununla alakalı canım benim sadece
Hlycngz Bende aynı durumdayım başından beri nefret ettim artık sürekli ıslaklık iki kere fitil kullandım kaşıntı oluyo krem verdi geciyo sonra bidaha 23+5 haftalık hamileyim sanırm bende sonuna kadar yasıycam gibi bunu
Ecemselmaarslan Hlycngz canım doktor ağızdan hap atmak lazım dedi o da şu an mümkün değil mis yani bu şekilde gidecek arada azalacak demekki
Aybikee60 Ecemselmaarslan canim korkma hamilelikte normal dedi doktorum ama renk koku kivam bakiminda degisiklik gordugunde doktoruna basvur mantar enfeksiyonu oluyor suan basimda var 30. Haftada enfeksiyonu kaptim 36. Haftamdayim ilac ve fitil kullandigim halde ayni maalesef sogum akadar gecmeyecek ilk olduğuma gore tedaviyle azaldi.