Esiii06 badeninannesiii merhaba sonucum temiz çıktı çok şükür 🙏 ama suyun fazla olmasının nedeni anlamadık sebepleri bende görünmediği için 10 günlüğüne şeker, ekmek , pirinç vs tüketimini sıfırlayıp 10 gün sonra tekrardan görüneceğim
Deletedmom10846 badeninannesiii gittim bebeğimde bişey yok çok şükür. Takipte kalacaklar şu anlık 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim. Enfeksiyon geçirmiş olmamdan şüphelendiler kan verdim sonuç için tekrar gideceğim
Deletedmom10846 Gmz-aykt evet girmiştim. 1 ay öncesinde suyu iyiydi bir ayda ne olduysa suyu artmış. Dün tekrardan detaylı ultrason gibi bişey oldu nerdeyse
Gmz-aykt Deletedmom10846 benim de ayrintilida sorun çıkmadı ama suyu biraz artmış karbonhidrat şeker tüketme dedi doktor bayramda biraz abartmışim sanırm bakalm şeker testi yapicak bana da İnslh bişey çıkmaz 🙏
Deletedmom10846 Gmz-aykt inşallah bnde çıkmadı gebelik şekeri. Bayramda sanırım bnde abarttım dikkat ediyorum karbonhidrata çok olmasa da düzelir inşallah bişy çıkmaz🤲🏻 Bn bebeğimde bişey olmasından korkuyordum yokmuş şükür. İnş sizinde içiniz rahatlar
Gmz-aykt Deletedmom10846 İnslh cnm🙏 ben ilk başta Panorama testi yaptırmıştım genetik hastaliklarda risk düşük çıktı o yüzden şekerden şüphelendi hemen on beş gün dikkat edip tekrar gidicem bakalm