Azizinannesi2 papatya0 baze yaşıyoruz 7 ay 15gunluk hala arada var bazen süt yok istemiyor diyordum az bir sütüm var onuda kabul etmiyor sütumun tadinada baktım bişey yok 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Estrella Azizinannesi2 sütünün tadına mı baktın 😳hiç merak etmemiştim aklıma düştü şimdi bu fikir aklımdan çık çık🤭
Fasulyeninannesi1 1 aylik oldugu gun verdim emzigi cok nadir tutuyor uykuya dalmakta zorlandiginda destekci olarak kullaniyorum genelde. Red yasamadik cok sukur.
Azizinannesi2 Fasulyeninannesi1 sencede öyle değil mi 😂😂 valla önceden telefonu iki kere kontrol ederdim şimdi emziği kaç iki kere kontrol ediyorum 😂😂😂😂
Melek63 Estrella Benimde öyleydi ilk bebeğim çok zorlandım. İkinciisi mutlaka emsin istiyorum yok mu bir yolu
Fasulyeninannesi1 Azizinannesi2 bizimki dusurup agliyo, eliyle arkasini tutuyo ki dusmesin diye djdjdjdj pek kıymetli emzikler valla cok kolay uyuyor emzikle cok sukur
Azizinannesi2 Fasulyeninannesi1 tamda bu şekil değil mi 😂😂 resmen ağlama sebebi hatta kendileri çıkarıp ağlama sebebi yaratıyor bizimki 😂😂 maşallah maşallah 🧿 poponu kaşı ağzının üstüne 3 kere vur 😂😂
Azizinannesi2 Estrella bende red başlayınca baktım acaba acı mi diye benim kızda varmış red sutumde bişey yokmuş 😂😂 süt zaten şekerli güzel tadı var 😂😂
Estrella papatya0 çok zor oluyor emzik tutmayınca, çeşit çeşit emzik denedim yok biraz tutup sonra öğürüyor. Sürekli memede uyuyor bu şekilde🥲
Fasulyeninannesi1 Azizinannesi2 nxndjjxx aynisi ahhahah ay masallah allah nazarlardan saklasin herkesin yavrusunu💜💜🧿
hunilimom papatya0 büyük kızımda hiç vermedim o da zaten almadı 😂 çok zorlandigim bı gün vereyim demiştim ama doktorlar okuduğum ve dinlediğim kadarı ile ebeler ilk 1 ay özellikle istemiyorlar