Asil_hatun Esim Antalya tarafi rezervasyon yapmak istiyor temmuz ağustos ayı için 1 haftalık bir tatil düşünüyoruz o zaman 5 aylik falan olurjm yüzmeyi çok severim hamileyken biniyorum olurmu bilgisi olan varmi
Sirkelimon Asil_hatun idrar yolu enfeksiyonundan korktuğu için ben bu sene sadece çeşmeden akan suyu görüyorum😂
Asil_hatun Hapyymami55 Peki deniz bide havuzda fazla kalmam zaten çoğunluk denize girerim sanirim ordada enfeksiyon riski varmi
Asil_hatun Fasulyeninannesi1 aynen yaa bende bu yılı değerlendirmek istiyorum en az 2 yıl tatil yüzü görebileceğimi sanmıyorum bebekle zor olur😂😂
Fasulyeninannesi1 Asil_hatun aynen biz bu yil gidemicez hem asilari tam degil hem de sicakta ufacik bebeyle bas etmek cok zor, salona legen koyup ayaklarimi cipciplarim ancak artik 😁😁
Fasulyeninannesi1 Asil_hatun yok gitmedim valla yaz ortasında ev tasimistim 2 yildir deniz havuz yuzu görmedik🥲
Saregiller55 Asil_hatun ben sürekli ilacı vs kontollü havuza girdim korkudan oda kimse yokken ucundan azcık yüzdüm çıktım denize asla güvenmiyorum mikrop durumu gerçekten zorlar yani O zaman 6 aylıktım bende istanbuldan kuş adasına gittim ve aşırı kalabalıktıda sahil olsn deniz olsn ona göre dikkat edin 🙏🏻