Eliska Sağ böbreğim ağriyo. Neden olabilirki?. 27+2 haftalik hamileyim. Kimler yaşadii? Bir öneride bulunun lütfen.
HusnaNur1107 Eliska aynı postu ben açtım biraz önce sol böbreğimdeki ağrı beni mahvediyo dün gece hastaneye gittim kum yada taş dediler serum taktılar ama hiç işe yaramadı ne yapcam bende bilmiyorum
Gamzess1 Eliska Benimde ağrıyordu kum döküyorum sandım her şeyine bakıldı hiç bi şey yok sadece her hamilelikte olabilen böbrek genişlemesi var çok az bebeğin baskısından ama sürekli devam eden bi Ağrı yok arada çok oluyo geçiyo
Bebisinannesi01 Eliska urolojiye gidip baktirin kum yada tas olabilir hamileligimde ben ikinciyi dursurdun gecenlerde ara ara olurdu zaten ama vitaminler olusumunu daha cok tetikliyor ihmal etmeyin sakin
Bir61 Böbreğinizde taş kum olabilir yada enfeksiyondada ağrıyo bildiğim kadarıyla bol su içip bi doktora görünün ihmal etmeyin bnmde böbrek taşım var ağrı. Oluyo bndede bol su içmeye özen gösteriyorum
Eliifs Her zaman sebep kum ya da taş olmaz bebeğin büyümesine bağlı bir büyüme de olabilir eğer öyleyse üroloji takibi gerekir