Remziye
Kızlar 5 haftalık hamileyim doktora gitim 1668 hcg kese göründü çok sukur düşük riski var bol su iç ve uzan dedi benim gibi olan varmi 3 gündür kahverengi leke oluyo
BuseBasderici
Benimde 5.haftamdan beri kahve lekelenmem ve ara ara kanamam oluyor. Kese etrafında kanama alanım var.. Şu an 10.haftadayız ve 5 haftadır evde yatıyorum zorlamadan iş yapmaya çalışıyorum dinlerek. Dört günde bir proluton iğne ve günde iki kere 200mg progestan alıyorum
Zinnurwe
evrttt benımde olmuştu 2haftaya yakın cok dıkkat et sende atlatrsın inşallah 😊
Gulsahhy
6 haftalıkken bende de olmuştu. 16. Haftaya kadar 100mg progestan hap kullandım. Çalışan bir bayan olduğum için 15 gün rapor alıp işe gitmemiştim. Sürekli yatıp dinlendim ve bol su içtim. 10. Haftada şikayetlerim yok denecek kadar azaldı. Şuanda 21 haftalığız. Bol bol dinlen. Bana ayaklarının altına yastık koy ve yat demişti. Çok acil olmadığı sürece ayağa kalkmadım.
Sezenay
Ben 7+5 günlük hamileyim ilk öğrendiğimden bu yana aralıklarla üç kez lekelemem oldu. Bir ya da iki gün sürdü. Şimdi de kese arkasinda kanama görüldü üç gündür yatıyorum evde 😔 Rabbim hepimize sağlıkla bebislerimize kavuşmayı nasip etsin