mucizem721 Kızlar 9 haftalık gebeyim bir bardak su içsem içtiğim su nasıl hemen idrar oluyorsa WC den cikamiyorum sürekli geliyor su içmeye korkuyorum birdahki muaynem 27 snde devlette doktorum normal mi bu durum enfeksiyon kaynaklı mi bilen varsa
Tgcbyrm mucizem721 hamilelik belirtiside olabilir enfeksiyon olması için idrar yaparken yanma olması lazım 🙏🏻
aslansmommm mucizem721 hamilelikte sık sık yaşadığımız bir şey bu canım çok normal su içmekten vazgeçmeyin 15 dk da 3 kez tuvalete gittiğimi biliyorum sanki hiç gitmemiş gibi her seferinde sıkışıyorum ilk aylar ve son aylar oluyormuş genelde şu an 2. Trimesterdeyim biraz daha rahatladım sona nasıl olacak bakalım
Sehrbnon12 mucizem721 ben suan 10 haftalık hamileyim valla ben yarım bardak içiyorum 10 dk olmadan tuvalete gidiyorum bende anlayamadım yaaa
mucizem721 Tgcbyrm yanma yok ama WC den çıktığım gibi gelio yine bütün günüm orda geçiyor dışarı çıkmaya korkuyorum içtiğim suyu çıkarıyorum hemen
mucizem721 aslansmommm enfeksiyon mu diye korktum ama yanma falan yok içtiğim suyu çıkarıyorum hemen 🙈🙈
Tgcbyrm aslansmommm son aylarda güncelleme geliyor 😅 karın büyüdükçe baskı artıyor başa döndük sık sık wcdeyiz 🤭
aslansmommm mucizem721 yok yok enfeksiyon olsa anlarsın su iç yine sen bol bol bu çok normal ve güzel bişey böbreklerimize sağlık 🥰
haticerabia45 mucizem721 neredeyse doğuracağım hala dakka başı tuvaletteyim 😆🙈🙈 30 haftalığım.enfeksiyondan değildir olsa yanma ağrı vs belirti olur canım.