Nurdanhldz 20 haftalıkken bebekte kist görüldü iki tarafındada vardı beyninin dün gittiğimde birinin yok denecek kadar az kaldığını diğerinin durduğunu söyledi bu durumu yaşayan varmı şuan 23 haftalık hamileyim 😔
Acemianneee08 Nurdanhldz 32. Haftaya kadar ikisi de kayboluyor canım bizde de vardı çift taraflı kayboldu.
Anneyim0607 Nurdanhldz Benim bebeğimin doğuma kadar vardı. Doğumdan sonra 10.gün kontrolünde küçüldüğünü gördük. Korkma annesi geçer o da inşaallah:)
Nurdanhldz Acemianneee08 perinatolojiye gönderdilerde beni biraz korkuttular tabiki olsana çocuk benim inşallah hayırlısıyla dogurucam ❤️
Bebek_5467 Benim yeğenim de vardı korkmayın sonradan geçiyor. İçinizi ferah tutun bildiğim kadarıyla çoğu bebekte olabiliyormuş bu durum.
Acemianneee08 Nurdanhldz detaylı ultrasonda vücudun diğer kısımlarında bivproblem yoksa sorun olmuyor kuzum. Koroid pleksus kisti kendi kayboluyor bende hemşireyim içini ferah tut 🙏🤗
Nurdanhldz Acemianneee08 başka hiç bişey yok perinatolojiye gittigimdede bi sorun bulunamadı sadece plesanta rahim ağzına azda olsa yakın allahım inşallah hayırlısı olsun 🥰❤️