Guneslhn Bu gun kızlarımla 29+0 olduk 28+4 iken kontrole gittik, birisi 1100 digeri 1250 gramdi. Sizler bu haftada nasilsiniz? Bebislerin kilosu boyu ne alemde, hazirliklarinizi tamamladiniz mi, sikayetleriniz var mi☺️
Ozgeozgul Guneslhn 29+6 bugün kuyruk sokumu ve sırt ağrılarım oluyor ara ara yürüyüşü eksik yaptığımda daha da artıyor 32. Haftayı bekliyorum izin için :)
Ebruvahitt Guneslhn bende iki gun once gittim 29+4 idik.kizim 1440gr 38cm olmus guzel dedi haftasina uyumlu cikti en onemlisi benim icin saglikli olmasi kilolar degisebiliyor 💗
Meldaa55 Guneslhn 29+2 yiz bizde kizimla :) 28. Haftasinda gitmistik kontrole 1250 gr 28 cm boyuydu :) benim bel agrim cok oluyor bacagima vuruyor agri bir de cok buyudu karnim dengem sasiyor artik :)
hdemirr86 Guneslhn Sağlıkla kavuşun kızlarınıza inşallah. Benim de oğlum bugün 29+6 😊 iki gün önce kontrolümüz vardı, 1800 gram 40 cm benim arada kalça ağrım zorluyor. Yürüyüş iyi geliyor çok şükür. Eksiklerimiz var hala, yakın zaman da onları da sipariş edeceğim.
Guneslhn Ozgeozgul ben de cok sukur agri yok, her gun hafif tempolu yuruyus yapiyorum ondan sanirim☺️
Guneslhn Meldaa55 28 değildir 38 cmdir🥰 benim de karnim gerginlesti bayagi, tek basima kalkarken zorlaniyorum
zlmkrgz 25+3 te gitmiştim kızım 893 gram oğlum 895 gramdı. Haftaya kontrole gideceğim 29+4 oluyorum o zaman bakalım ne kadar oldular 🥰 bu arada kaç kilo aldınız
Ebruhalime Guneslhn maşallah sağlıkla gelsin, bizde 3. Gebeliğim 28+5 1400 gramdı ama boyunu sormayı unuttum şimdi 29+6 yız bakalım 3 hafta sonra kontrol 🥰 sezeryan olucak