mihraveannesi Öğleden sonra muhtemelen doğuma alacaklar çok korkuyorum kızlar dua edin ve önerilerinizi bekliyorum 🌼
Nurakin077 Allahnyardımcın olsun canım yarın sabah bende 8:30 da sezeryan olacağım rabbim yardımcımız olsun 39+2 ye kadar normal ilerledik ama ani bir kararla sezeryan olacağım
mihraveannesi Deletedmom727272 alamadım daha kucağıma doğum oldu da. Başka hastaneye sevk ettiler bebeğimi 😓
mihraveannesi 06s biraz kiloluydu bi de rahim duvarım mı ne kalınmış sıkışmış içeride öyle olunca da stres yapmış sanırım
Nur-01-35 mihraveannesi naptınız canım ne diyorlar simdi yok canım bir şey olmaz allahın izniyle onlar düzeliyor benim görüncede yılar önce bebek nefes alamamış kordon bogazina dolanmış doğum anında. Ama sonra her şey yolunda şuan çocuk 24 yaşında hic bir şeyi de yok
mihraveannesi Nur-01-35 canım hastane de yatışta ayrı hastanelerdeyiz burda yetersiz ekipman vardı başka yere sevk ettiler. Yarın doktor görecek bi şey demediler haber bekliyoruz güzel haberler alırız inşaAllah
Atak66 mihraveannesi geçmiş olsun sezaryen nasıl geçti spinali mi oldunuz bebeğiniz inşallah bir biran önce düzelir
mihraveannesi Atak66 çok teşekkür ederim İnşaAllah. Çok detaya girmeyeyim de biraz zorlandım ama şimdi iyiyim çok şükür geçiyor bi şekil de🤲