birmumine Azospermi olup hamile kalan var mı tedavi de nasıl bir yol izlediniz tüp bebek ile mi oldu süreci yazarsanız çok sevinirim doktor önerilerinizi de yazabilirseniz mutlu olurum Erzurum ve Trabzon’da
Okyanus1 birmumine canım bu konuyla ilgili pek bir şey bilmiyorum ama tüp bebek tedavisiyle hamile kalınabiliyor diye biliyorum
Elibo birmumine celalettin peru araştırın ve embrıyolog semra sertyel . Eşim azospermi eşim onda tedavi gördü 4 tüp bebek denedik sonrasında kendılıgınden oldu miniğim.
Angels21 birmumine benim eşimde azosperm tüp bebek ile gebe kaldım Kayseri Acıbadem de Mustafa Sofikerim ve Mustafa taş dı doktorlarımız daha önce Konya’da denedik 2 kere olmadı burda şükürler olsun ki ilk denemede Mustafa hocam mor kalp verdi bize 🙏💜
Ozge birmumine trabzon medicalpark karadeniz hastanesinde ufuk yılmaz ve hasan tahsin sanisoğlu var. Ama nasıl doktorlar bilmiyorum araştır istersen 🌸
birmumine Elibo kendiliğinden mi 🥰😍 maşallah Allah bağışlasın biraz anlatır mısınız lütfen daha yeni öğrendik biz bu durumu üzüldük açıkçası umut olur bize
birmumine Elibo bize de şimdi ilaç verdiler üretir mi sizce sperm üç hafta sonra ikinci sperm testine gideceğiz
Bfduam Elibo hayırlı olsun yavrunuz şimdiden, azospermken degeri kaç du tedavi sonrası? Celaleddin peru kaç ay tedavi uyguladı? Dr um da bu hocayı önerecekti gerek duysaydı. Bahs ettiğiniz embriyologla mı beraber çalışıyor?
birmumine Angels21 yaa peki azosperminin iki tanesi varmış ya biri tüpleri tıkalı olan ondan mıydı diğeri mi sizin bizimki diğeri birde nasıl yapılıyor tam olarak erkekten ameliyatla mı alınıyor
Elibo birmumine canım 10 yıl önce ögrendık sıfırdı sonucumuz size tavsıyebedecegum şey bodoslama tese olmayın bizde hiç bişi bilmioduk 2 kere tese oldu eşim oyuzden cok uzun ugraşmak zorunda kaldık. Eşim aralıksız 2.5 yıl tedavi sonrasında çıkışları oldu. Bu sürede 4 tup bebek denedik ama maaleaef olumsuz. Oldu tam 5 hazırlanıyoduk hamile oldugumu ögrendım. Yani araştırın hemen tup bebek merkezıne gidip tup bebek yaptırmayın azospermdede artık umut var çıkış olabiliyor. Her tese eşimizi erkeklik hormonunu dusuruyor. Yani sanıldıgı kadar masum değil.
birmumine Elibo mfk da azospermi için takviye var ona başlamayı düşünüyoruz başka ne yapabiliriz sizce birde doktor direk önünü kesti tüp bebeksiz olmaz dedi
Elibo birmumine işte onların amacı bu bodoslama tedavi şimdi korkulu rüyaları onların celalettin peru hoca. Onun için uyduruktan 6 ay tedavi uygulayop tese diyolar. Ama kanmayın 10 yıl mıcadele editmiş biri olarak söyluyorum internete yazın bakın araştorın. İğne ve bitkisel ilaç tedavisi verıyor. Teup bebeksız olmaz diyen doktorada numaramı verebilsenız keske benım eşimde çıkan sperm sayısı 5 veya 6 iken normal hamileyım şuanda . Evet herkeade illa bu cıkısla normal olcak die kaide yok ama çıkış olup havuzlama yöntemi yapılırak tup bebek denemek daha mantıklı.
Bfduam Elibo çok mutlu oldum adınıza🤲 çok şükür ki onca mücadele sonucunu vermiş🤲 5 spermle mi doğal hamile kaldınız? Milyonlarca sperme rağmen az deniyor değerlere? Ve aglutinasyon var yazması olumsuz mu sperm testinde?
Elibo birmumine hiç bişi eşim kullandı yani kişiye özel olarak verıyor. Önce hormonlarınızı sıfırlıyor sonra olması gereken s2vıyeye cekıp üretimi ve cıkısı sağlamaya calısıyor tam anlamıyla doktorun yaptıgı bu.
Esma55 Merhaba benim eşimin sperminden hareket sorunu Vardı ve morfolojik şekil bozukluğu ıkı buçuk sene olmadı taki ben tüp bebek yapmaya karar verdiğim zaman iyice araştırmaya girdim öğrendim ki Azosperm hastalarında tüp bebek sıkıntılı ilkinde tutmayabilir 123 diye gider Ankara’da doktor Buğra buyrukçu eşimi tedavi etti ve üç ay sonra normal doğal yoldan hamile kaldım ve o kadar azosprem hastası var ki bi tane bile canlı spermi olmayan hastayı tedavi ediyor
birmumine Esma55 sürekli gidip geldiniz mi Ankara bize epey uzak tek seferde hallolmaz değil mi telefon üzerinden vs
Elibo Bfduam azospermken değer 0 dı canım canlı cansız hiç hücre yok teselerimiz oldugu için daha cok gerilemişti testeron düşük fsh yuksek onları nor mal değere aldıkran sonra .2.5 yıl gördu 2.5 yılın ilk 3 ayında sperm 7 evreden olusurmus direk.4 evresindeki hücre cıkımı oldu ama hep onda takılı kaldı.sonra suluk tedavısı uyguladık sonra onunmu etkiai bilmiyoruz cıkıslar basladı.tabi 2 3 tane onlaeı dondururak tup bebek uyguladık kımyasal gebelik oldu. Yenıden havuzlama yapıyorduk cok sukur ama yasım 33 bebegım dogduktan sonra eğee bı sıkıntım olmassa dondurduklarımla hemen tedavi uygulıcam2. Cocuk için.