Nuraslanklc Zeyneppkartop 4 haftalık Ken öğrendiğim gün başladım aldığım da 27 TL gibi bir fiyatı vardı
Tgcbyrm Zeyneppkartop öğrendiğimiz gün başladık önce folidoce ile başladım meyveden tiksintim vardı eletenal 1 e geçtim içinde vitaminlerde olduğu için 🙏🏻 Fiyatlar aldığımızla aynı olmuyor güncel fiyatlarını internetten bakabilirsiniz
TeoMom Zeyneppkartop Hamilelikten 1.5 ay önce kullanmaya başladım canım hala kullanıyoruz 9+2 olduk 3 hafta daha kullanırım herhalde folidays kullanıyorum fiyatı 90 lira
Sehrbnon12 Zeyneppkartop hamilelikten önce folbiol kullanıyordum suan 10 haftalık ikizlerime hamileyim trifoll ilacına geçtim
pediatrihemsiresi Gebelikten 3 ay önce başladım 12.haftaya kadar kullandım folidoce markasını önerdi doktor 50 liraya alıyordum. Şimdi doktor önerisiyle ocean mummy kullanıyorum
Nuraslanklc aycabelgin0 ilk gebeliğim de 2019 da banada verdikleri çok pahalıylı o zaman 90 TL ye alıyordum meğer daha uygunları varmış 😄 sonradan öğrendim
esmom07 Gebelikten 1 ay önce kullandım bıraktım folbioldu markası . 1 ay sonra gebeliği öğrendim çok erkendi öğrendiğimde 3 haftalık gibi 10 hafta bitti devam şuan felixfol marka
esmom07 Fiyatı en son 130 TL’ye aldım 30 kapsül uygunlari da var ancak yetersiz kaldığını söyledi doktorum ..
btlbsr Zeyneppkartop olanlı gebelik olduğu için hamile kalmadan iki ay önce başlamıştım 90₺ civarıydı diye hatırlıyorum fiyatından emin değilim ismi folidays
makin Hamile kalınca başlamıştım doktorum başka bir multivitamin önerdi onu kullanıyorum 113 TL 30 Tablet