gulnihal__ arkadaslar slm 23 haftalik gebeyim son 4 gundur bebek hic hareket etmiyor dun dr gitim kalbi atiyor sukur iyi dedi meden boyle oluyor fikri olan varmi 😥
Aysunnnn_ gulnihal__ Aynı durumu yaşadım ama gayet normalmiş dinlen bol.bol tatlı meyve ye çilekli süt iç o kendine gelir illaki doktorda iyi demisse strese girmeki bebeği kötü etkilemesin canım
Sinemfidan gulnihal__ daha haftanda kxuuk bende o haftalarda hissetmiyordum pek bazen bir hafta hisseiyordum 25 inci haftadan sonra gene basladim hissettmeye ama tam net araliksiz olarak 27 .haftada baslamiati benm bebegim yani ebekten bebegeb fark ediyor strese girmeyin yeter
annesinin_beybisi gulnihal__ benim de 22 nin içindeyken öyle oldu baya telaşe etmistim ama yorulunca oluyormus sanırım
gulnihal__ Aysunnnn_ daha dun kontrelde iyi dedi bin sukur ama nete yazdiginda cok kotu seyler cikiyor o yuzden korktum
Habibe_ gulnihal__ asla internete bakma hiç iyi birşey yazmıyor ben 28 haftalıktım bende 2 gün hissetmedim nete baktım bakmaz olaydım doktora gittim normal dedi şükür birşey çıkmadı geldim
Aysunnnn_ gulnihal__ net e ne yazsam bana ölmuşsün bı toprak atanın eksik dio 😂nette yazan herşey doğru değil stres yaparsan zaten hiç hareket etmed için rahat etmediyse yine doktora git etmese yine git ama nete inanıp stres yapma yazık bebişe
Kader_p Nete bakma insan daha çok korkuyor ztn doktora gitmişsin sessiz bir oda da soluna yatıp bebeğini dinle tatlı bişeyler ye tepki verecektir bu zamanlarda düzensiz oluyor hareketler
gulnihal__ Kader_p bu zamana kadar baya hareketli bi bebisti ama su son 4 gun dur tik yok o yuzden kokrtm
Hk6464-at Bende 24 haftalıkken 2 gün hissedemedim hareketlerini doktora gittik her şey yolunda doktor demişti ki öyle birsey olursa sol tarafına yat ve 1 saat bekle demişti
Sinemfidan gulnihal__ daha haftasida küçük henuz tam hareketligiie girmedi canm tam olarak 25den sonra sık haretlilige başlar korkma annelik duygusu işte 😄
Merve_mecit Bende de aynı sıkıntı oldu lakin hafif hissederdim ben stres yaptığın içinde hissetmiyor olabilirsin veya bebeğin eşi öndedir doktor iyi dedıyse iyidir sıkıntı yapma oynadığını göreceksin 🙏🏻