Aysunnnn_ İzmir Buca Kadın Doğum Doktoru Önerisi alabilirmiyim kizlar en iyi doktor hangisi çünkü malum zar zor randevu alabilioruz bari iyi bı doktora alalım yardım lütfen
hilalsahin35 Aysunnnn_ Dr Hüseyin Aytuğ Avşar kesinlikle oneririm çok iyi bir doktor mutlaka gidim hem size yaklaşımı güzel hemde her sorunuzu cevaplıyor hatta giderseniz sizi Hemşire Hilal hanım önerdi bana diyin gebelikte size takibe geliyormuş diyin
Cizi-kraker Aysunnnn_ Aytuğ bey yada derya burhankulu kesinlikle tavsiye ettiğim kadın dogumcular kızımı acilde Aytuğ bey sayesinde doğdum oğlumu da Allah’ın izniyle derya hanım girecek hamilelikte ikisinde de düzenli olarak derya hanıma gitmistim
Aysunnnn_ hilalsahin35 sizin onerdiginize gidicem bende memnun kalırsam onunla devam ederim inşallah ❤️
Aysunnnn_ hilalsahin35 Bu postu yakın arkadaşım için açtım oda kontrole gitmeden önce bebeğin kalbinin durduğunu öğrendi😢😢 kürtaj oldu 1 haftadır ikinci düşük bu genetik die bı polikliniğe gönderdiler tekrar hamile kalıcak mi bilmiorum
hilalsahin35 Aysunnnn_ yaaaa üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim hayırlısı ile bi evlat nasip eder inşallah 🤲🏻