Hakiko Eskişehir’de yaşıyorum 12 ye yıkattım Daha dün teslim aldım halılarımı ama sürekli yıkattığım yer çok temiz yıkıyorlar
aslansmommm annesinin_beybisi bir hafta önce yıkattım bende 10 tlden maalesef artık her şey çok pahalı toplam 370 tl ödedim 🤦🏻♀️
AUmmu annesinin_beybisi ben yeni evlendim daha o konulara gelmedim fikri olan varsa yazsın bende öğrenmiş olurum 😀
hunilimom Feyza-nur vallahi ya çok üzülüyorum bu sene çocuk ta olucak mecbur bütün halı yolluk ne varsa vericem bı dünya para koltuk yıkamaya sordum sadece takıma 300 TL dediler
-MinikveAnnesi- annesinin_beybisi bende bugün vericem burda da 10 tl geçen sene 5 6 felandı cok arttırmıslar
-MinikveAnnesi- annesinin_beybisi Kesinlikle tek çözüm bulaşık parlatıcısı her türlü lekeyi çıkarıyor
dml33 annesinin_beybisi bbm esim hali yıkamaci 12 yikio 10dan asagiya zsten artk zor herşey uçtu gitti
-MinikveAnnesi- annesinin_beybisi verdin mi halıları 😄 ben verdim temmuzda gelecek bir yanım eksilmis gibi hissediyorum 😄😄
-MinikveAnnesi- annesinin_beybisi malesef aciliyetiniz varsa araya sıkıştırırım ama mayıs haziran dolu dedi temmuzda gelecek bende dogumdan önce ev temizlenince sericem o yuzden sorun etmedim