annesinin_beybisi kizlar halılarımı yikamaya vericem baska bir yere fiyat sormadim . metre karesi 10 tl dediler 5 tane 4 metre karelik halım var bir de 3 metre karelik var . 230 tl falan oluyor sanirim dime pahalı mi sizce . sizin orda fiyatlar nasıl ?
annesinin_beybisi Bebek-C 3 tane yikayan var diğerlerine sormadım bir de onlara sorayim 15 baya pahalı gerçi 20 de deseler mecbur vericez benim ellerimde romatizma var münkün bile değil halı yıkamam
annesinin_beybisi Bebek-C Turna-9 Mrvsln Azizinannesi2 AUmmu Elifakkara Pyrz_07 yeri gelmişken yeni post acmayip burda sorayim halı lekeleri icin hemen aninda çıkaran bir ürün var mı kizlar . halilarim beyaz cok leke oluyor ve silmekle çıkmıyor
annesinin_beybisi Turna-9 3 tane yikayan var zaten burda baska yok koltuk da yikaticam komple takım 200 dedi koltuklar uygun geldi bana ama halı pahali gibi geldi sanki
annesinin_beybisi Mrvsln aşağı yukarı ayni demek ki . kendim yikama sansim yok zaten mecbur vericem de
Azizinannesi2 annesinin_beybisi valla çok iyi bende 10liradan yikaticam burada bazı yerler 20 25 i duydum
annesinin_beybisi Azizinannesi2 cok pahalı ya 25 ne iyice abartmislar. musterisi cok olanlar marka parasi alıyor herhalde 😁
Bebek-C annesinin_beybisi valla benim hem halım çok hem yıkayacak yerim yok hem de 39. haftamdayım yıkayacak halim yok. 😀
Azizinannesi2 annesinin_beybisi aynen öyle duyunca dudağıma sahip çıktım uçuklar diye işte güya isim yaptılar 25de abartı 😂😂 ama verenler var
annesinin_beybisi Elifakkara halıları temiz tutmayı bir türlü basaramiyoruz beyaz halilarım. veriyorum 1 hafta sonra eski haline deri dönüyor 😁
Azizinannesi2 annesinin_beybisi BİM’in bulasik parlatıcısı var onu al dökülen yere dök sonra kuru bezle sil lekeden eser yok ben iki çocukla haftada bir kutu bitiriyorum tavsiye ederim
AUmmu annesinin_beybisi ben yeni evlendim daha o konulara gelmedim fikri olan varsa yazsın bende öğrenmiş olurum 😀
-MinikveAnnesi- annesinin_beybisi Kesinlikle tek çözüm bulaşık parlatıcısı her türlü lekeyi çıkarıyor
Asivemavi annesinin_beybisi bende verdim 10 Tl ye metre karesi uçmuş fiyatlar 15 olanda duydum mecbur yıkatıyoruz işte
annesinin_beybisi Asivemavi geçen sene 120 ye yikatmistim iki katına çıkmış. bir de senede 4 kere yikatiyorum cok kirleniyor halılarım evde cocuk da yok nasıl kirlenior anlamiyorum ama sobalı ev ondan herhalde.
Bebek-C annesinin_beybisi yapacak bir şey yok 🤷🏻♀️😃 Ben koltukları silmeyi düşünüyorum bu sene yıkatmam.