Rabia-66 saglikciaanne Bende 22 haftalık olucam İlk çocuğum erkek ikinciyede erkek demişti doktor ama bu sefer bilemedi tam belli değil kordonu görünüyor sadece dedi 😂 eşime anlattım eşim diyor bence boş yere ümitlenme erkek diyor kafamı karıştırdı kadın ilk erkek diyip şimdi bilemiyom diyince .. Erkek olursa Tayfur kaan eşim istediği için Kız olursa Leyla istiyorum
Kubra_miray_szr Rabia-66 bende 22 +4 oğlan hereket tekme hisediyomusun ben hala hisedemedim normal mi acaba
klcc_merve Gizemmyigit Kızım olucak Allah’ın izniyle ismini Amine Sultan koyacağım. Amine: Gönlü emin,kalbinde korku olmayan anlamına geliyor.
cileklicookie nesenese ya Rabbim hayirlisini versin Benimde bi kizim var buna 12. Haftada yapisi erkege benziyo emin degilim dedi. 14 de cikinti var ama erkek diyemem daha belli degil dedi. 17de net kis dedi bacak arasi bombos elimse resimde var. Ama ilk kizimda 9 ay kustum 9 ay hastanelik oldum 14 kilo verdim vs cok kotu gecti kısacası hamilelik bunda 18. Haftadayiz inan 18 kez kusmadim cok rahat geciriyorum karnim baya buyudu simdiden gören herkes erkek diyo ultrasona bakan herkes erkek diyor ama bacak arasi bos yani Benim degismez sanmiyorum icimi daraltmayayim 3 hafta sonra detayli var benimde yazarim sana değişirse Ins degismez 😊
mrvmina cileklicookie merhaba. Bende bugün doktor gittim 12. Haftadayız. %70 erkek dedi ben şok 😬 hiç ama hiç beklemiyordum nedense hep kız gibi hissettim. Yazdıklarınızı okuyunca doktorun yanılma payı var o zaman diye düşündüm 🥲
Damla1995 saglikciaanne benm iki oglum var belki fikir olur isimleri ÇINAR ve ASİL. Şimdi bir kızım olacak insallah. Onun isminede ADİN YADE koyucaz 😊 anlamı cennet hatırası demek.. eğer oğlumuz olsaydı yeniden 3.kez onada AHVES koyacaktık.onun anlamı ise kahraman cesur ve yiğit kişi demek. 😇
rufeyde-96 Biz ilk öğrendiğimiz günden beri kız olursa Almıla olmasını istiyorduk çok şükür kızımız 32 haftalık şimdi ☺️
A-anne Oğlumun ismi Burak💙 Şimdi ikinci oğlumuzu bekliyoruz ama hiç bir isim içime sinmiyor karar veremedim hala🤔
BeyzaNur67 Haftama girecem Allahim izniyle. Oglusum geliyor. aklıma giren başka. İsim. Olmazsa eğer HAMZA düşünüyorum 😎
Dilaramtazeanne 32 haftalık hamileyim nasipse oğlumuz olacak Muhammet Safa olarak düşündük ismini Muhammet eşimin de adı 😇 kendi ismi konulacak diye çok heycanli anlamı güzel huylu hoşgörülü demek safa’nın ise saflık, berraklık, kederden uzak manasinda 👼💙
kubradogann saglikciaanne Bizim de oğlumuz oluyor ismini Göktürk Kartal koyduk baba Beşiktaşlı olunca 😶