Kaleboynutuba saglikciaanne erkek olursa aybars kız ılursa asel koyalım dedik ve kızımız olcak inşallah aselimiz geliyo asel cennetteki bal ırmağının adı aybars aygibi güzel pars gibi yırtıcı demek ve eski türk isimlerinden ben asel umay olsun istiyorm ama eşim illa tek isim dediği için asel dedik hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inşallah rabbim
Huzurrr_13 saglikciaanne eşim erkek olursa Eren ❤️ bende kız olursa Elisa galiba eşim kazandı doktor erkek dedi 😂
Yavruhamsi Aloneanqel Canım Allah’ın isim ve sıfatları başına abdullah ismi konularak kullanılması daha uygun bu konuda güzel yazılar paylaşımlar var içinize tam sinmemiş zaten isterseniz biraz daha araştırma yapın bu konuda 🌸 bebiş sağlıkla gelsin inşallah
Aloneanqel Yavruhamsi bir sürü kişi var başında Abdullah olmayan. Kuzenimin adı da ennur mesela ve kız. Ennur kız kuzenim başına Abdullah mı olmalıydı yani kızın tövbe Estağfirullah ya. Benim içime siniyor sanırım Zahir çağrı olacak 🥰
Beyzaakyolll ben kız olacak ümidiyle Azra Aden koymayı düşünüyorum anlamları da çok hoş , bakalım kısmet çok araştırmak gerekiyor ve anlamlarına da dikkat etmek gerekiyor 🥰
Anneeghh2603 Benim kızım olucak inşallah aden koyucaz ama ben ikinci isim de düşünüyorum ama beni tatmin eden bir isim yok
EdaNurOzcan İlk oğlumun adı Alihan babası düşündü şimdi ikinciye hamileyim bende Metehan istiyorum bakalım sağlıcakla gelsin inşallah 🥰🧿
Onkd61_61-61 Birinci kızımın Adı Kumsal şimdi ikinciye gebeyim tekrar kızım olacak onuda Alya karar verdik inşallah
ZehraUD saglikciaanne selvi boylum al yazmalım filmini yıllar önce izlediğim an kızım olursa ismi “Asya” olacak demiştim. Üzerinden yıllar geçti.. Çok şükür kızım olacak ismini “Asya” koycam.. ☺️ İsmi ile yaşasın.. Hayırlı evlat olsun. Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin. 🤲🏻 Amin
Menengic Kayra Cihangir, Deha, Ediz, Han, Edis değerli ve ulu demektir Reha ise, kurtuluş anlamındadır Arel ise, temiz ve dürüst insan demek Bunlarda benim favorilerim. Kayra ismime çok yakınım. Lütuf anlamına geliyor.