MFK saglikciaanne Kızlarr ben 7 haftalık hamile ve İzmir’liyim. İzmir’in eski adı Smyrna bende kız ismi olarak Simira düşündüm. Yada Nefes arasında kaldım. Erkek olursa da Ege yada Efe. Ne düşünüyorsunuz
Bebisim1 saglikciaanne biz şuan 20+4 haftaliğız çok şükür bir kızımız olacak 🐣 Asude Asya / Zehra Asya gidip geliyoruz şuan tam net değil 🥰
3424 Bizimde doğumumuz Allah izin verirse 4 Haziran ismide Serra Eylül ( Serra Bolluk,bereket,Saadet Kuran-I Kerim’de 2 Ayet’de geçiyor) Eylül’de babamız istiyor
Cilemcigdemguden saglikciaanne bizde kız olursa Arya Umay (Arya: soyluluk bereket Umay: devlet kuşu) Erkek olursa Yağız (Yağız: yiğit)
tuba-berfin Kız - EVİN (Kürtçe aşk demek eşim bana hep Kürtçe aşkım anlamına gelen EVİNAMIN dediği için 🥰)
pm2008 Oğlumuz olacak Allahın izniyle 😍 Musab olacak ikinci isime karar veremedik henüz Ensar,Emin arasında gidio geliyoruz 🙈
Mom_ozturk 26 haftaligiz happy mom ailesinin üyesiyiz oğlumuzun adını Artun koymaya karar verdik 1. anlamı ağır başlı 2 anlamı kendine güveni tam 3 anlami azmiyle çevresindeki insanlara örnek olan demekmiş 🥰
Ege_gelini Haftadayız erkek hissediyorum. Mesleğim gereği tarihten bir isim koymak istedim. Eşimle Mustafa Kemal veya Göktürk konusunda karar kıldık. Kız hiç düşünmedim ama kızıma da büyük olasılık Göktürk ismini koyacam. Unisex bir isim.
Eskibirmelodi 26 haftalık hamileyim erkek olacak eşimle anlaşamıyoruz isim konusunda ama kız olsaydı kesinlikle Gece Lina olurdu 😍
Emineeeremzi 21+3 üz kızım olucak kısmetse ismini Meyra istiyoruz nasip olursa. 1 tane de oğlum var ismi Ömer Eymen size de fikir olur belki sağlıkla gelsin kuzucuklar ❤️