Rabissglrr saglikciaanne bir kızım bir oğlum var kızımın ismi Asel oğlumun ismi Asaf. Şimdi tekrar hamileyim erkek gibi hissediyorum ama daha net bisey demedi doktor o da erkek olursa Asil kız olursa da Asya düşünüyorum.
Kubra-onur Kubra_miray_szr sanki bana bırakıyo kendi koyuyo o doğuracak ya onun ya çocuk koyuyo sinir ediyo beni
Kubra_miray_szr Kubra-onur yanlış anlama ama hiç sevmiyorum kaynana isim bulunca herkesin kendi evladı 9 ay boyunca neler çekiyoruz bir isim kendin bul ikinci isme onun dediğini ver bizde kimse karışmaz eşim.ben
Kubra-onur Kubra_miray_szr doğru diyorsun ne yanlışı ya kanser etti beni böyle olunca sekerimi cıkarıyo tansiyonumu sinir boğuyo beni nebileyim ya bakacaz artik
Kubra-onur Kubra_miray_szr istedim toprak olsun dedim bana diyorki toprak inek ismi böyle saçma sapan konusuyorki gerizekalı mıdır nedir la havle
kizilimmsi Serife_dgm12 ay gorumcemin oğlunun ismi Bi akıllı sakin kardeşine filan öyle güzel abilik yapıyor ki anlatamam gorumcem isminden kaynaklı böyle olduğunu düşünüyor. İnşallah sizin oglunuzda öyle efendi Bi çocuk olur
Eliffcevdet 16 haftalık hamileyim yarın öğrencez Kız olrsa güneş Erkek olursa poyraz Milan düşünüyoruz nasipse
Babymomhappy Biz baştan eşimle anlaştık kız olursa ben erkek olursa o isim vericekti şimdi 32+4 haftalığız ve kızımız Alâ mız olucak 🤍 erkek olsaydı da Noyan yada Gurur olucaktı. Kızda da Huzur seçeneği de vardı ama seçimim Alâ oldu 🥰
Kubra-onur Kubra_miray_szr böyle yapıyorlar ya bunlara daha torun yokki daha yok torun bir tane yeter bunlara sen böyle yaparsan bende böyle yaparım yapacamda
Kubra_miray_szr Kubra-onur ben olsam izin vermem eğer ilk çocuksa kendin ver ismini eger ikinci ucuncu cocuksa birak versin hiç kendini üzme değmez kimse için benim abim yok 6 kız kardesten bir babam var oğlumun adıni babamın adını vereceğim eşim ve ailesi asla.ses.etmez çok anlayışlar
Mucize92 saglikciaanne ben yonca yada zümrüt dedimde eşim annemler eski isim onlar diyor ne güzel işte yonca 🍀 😌😂
mrvmina cileklicookie merhaba. Bende bugün doktor gittim 12. Haftadayız. %70 erkek dedi ben şok 😬 hiç ama hiç beklemiyordum nedense hep kız gibi hissettim. Yazdıklarınızı okuyunca doktorun yanılma payı var o zaman diye düşündüm 🥲
semaalprslnabk edaakks açıkçası ben bilerek doktora gitmiyorum hem biraz daha heyecan olsun hem cinsiyeti tam belli olsun diye sonradan hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 🙈