Tam 40 haftalık olduğum gün sabah 5te nişanım geldi ve yavaş yavaş sancılarım başladı 9 da hastanedeydim 5 dk bir sancım vardı 2 cm açıklıkla biraz dolaş gel bakalım dediler. Biraz dolaştım o sırada Meryem ana otunu suya koydum kesinlikle etkisi olduğunu düşünüyorum mutlaka yapın. 11 de tekrar hastaneye geldim 2-3 dk bir sancım vardı 6 cm açıklığa ulaşmıştık. 2 ye kadar sancı çektim açılmam hemen ilerledi. İmkanınız varsa mutlaka yanınıza pilates topu alın bazı hastanelerde oluyor zaten ben devlette doğum yaptığım için yoktu iyi ki götürmüşüm o sancıları bir tek topun üstünde karşılayabildim. 2 den sonra beni çatala aldılar bundan sonrası çok zordu benim için ıkınamadım kendim minyon bir insanım bebeğimde biraz iri olduğu için çok zorlandık. Tam 2.50 de kucağıma aldım bebeğimi. Ama kanalda çok kaldığı için şu an kuvözde dualarınızı eksik etmeyin lütfen bir an önce kucağıma alabileyim. Size tek tavsiyem illa normal yada sezaryen diye diretmeyin ben normal doğum yapıcam diye kendimi şartladım hep belki sezaryen olsa böyle olmayacaktı akışına bırakın. Birde açılmamı bu kadar hızlı ilerlemesi için hamileliğim boyunca bol yürüyüş 36 haftadan sonra hurma pilates topunda hareket ahududu yaprağı çayı adaçayı bunları yaptım. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah🥰