92-anne renginnnock ben 16.haftadayım ilk gebeliğim ve hala hissetmiyorum ne zaman hissetcem merak ediyorum 🤷🏻♀️
tarcinnnn renginnnock 7. Haftada mı ne öğrendim 9. Haftada karnım çıkmaya başladı 😂 hala karnım çok büyük, erken izne çıkmak zorunda kaldım o yüzden 😅 16. Haftadan itibaren de hissetmeye başladım ben çok ufak ama net hareketler 18 ve sonrasındaydı. İlk gebeliğim ♥️
benimmdunyamm renginnnock 25 haftada çok az çıkmaya başladı hareketleri 17 haftadan beri hissediyorum
Mlktnc Benimki 12de falan çıkmaya başladı. 19.haftadan beri de hissediyorum çok şükür şuan 26 haftalığız 🥰
afroditt tarcinnnn o kadar erken çıkmaz ya ben ikizlere hamileyim 10. Haftamdaym daha çıkmadı şişlik olabilir bende de var çünkü
tarcinnnn afroditt çıktı ne yazık ki 😂 hatta 15. Hafta gibi öyle bir büyüdü ki biz ikiz olduğundan şüphelenmeye başladık 😂 meğer suyum fazlaymış 😅
afroditt tarcinnnn bende bir an önce çıksın istiyorum böyle hiç bir şey anlamıyorum ki hamilemiyim değil miyim belli değil
220720 renginnnock 24.hafta hala kilo almadım karnım da çok az çıktı.zaten normalde de kilolu bir kadınım ona bağlıyorum. 20.haftada hissetmeye başladım ☺️
Misssitare renginnnock 13. Haftada çıkmaya başladı. 18 haftayla birlikte hergün hareketleri hisseder oldum🥰
1prenses_annesi1 Benimde 12 haftalıkken cikti karnım 16 hafta da hareketlerini hissetim doktoruma sordum cok zayif oldugumdan erkem hissede bilirmisim bebeyi hissetmek koladan kaynakliymis bazilari gec bazilari erken hissermis doktorum soylemisti
Gamzeates renginnnock 14. Haftamda çıkmaya başladı 16.haftada kelebek gibi hissediyordum 20 de net şuan 29+4 haftalık olduk
melisakumdere 16 gibi karnım çıkmaya başladı 19da hareketlerini hissetmeye başladım şimdi 23+3 nerdeyse hiç durmuyor 😂